29752  18. 9. 2011 22:53:35 - mirilen

Podráždená pokožka

Dobrý deň,
spomenula som, ze ju ma zafixovanu v popruhu stella. Okolo krku mu to dost tlaci a v tych miestach sa mu pokozka neprijemne vyhadzala a zapalila,stazuje sa aj na bolest vychadzajucu z toho miesta a dost silnu. Lepsie to je vidno na fotografii,ktoru pripajam. Viete mi poradit nejaku masticku,puder alebo nieco co by tomu pomohlo? Vytlacat to asi nieje vhodne,nie? On to mal hned po uraze stale fixovane,cize nebolo mozne ho tam umyt,cize mu tam isto robi neprijemnosti pot. Prosim pomozte nam,dakujem.

Podráždená pokožka

Petulle   Petulle [Všeobecná sestra]
Je vhodné aby Váš přítel navštívil ošetřujícího lékaře, který může změnit typ ortézy. Pravděpodobně se jedná o kožní reakci na ortézu. Jedním z důvodů může být i nesprávné upnutí ortézy, která pak tlačí na kůži a způsobuje její podráždění. Určitě nic nevymačkávejte, zbytečně byste do ranek mohla vnést infekci. Můžete místo chladit.

Komentáře uživatelů ...

19. 9. 2011 0:34:47
Milá slečno, když už konečně pochopíte, že když je někdo nemocný nebo zraněný, má jít k lékaři a ne psát ne internet!!!!
19. 9. 2011 18:58:44
sak sme boli a mame termin o par dni, nebudeme u doktora kazdy den. naco sem potom chodis ty ked mozte ist lekarovi? ked sa ti nepacia moje prispevky tak ich nekomentujte. a nevola sa to nahodou livedoctor? vidim tu dost prispevkov s problemami,ked to nieje nieco extra vazne preco hned utekat lekarovi? si myslis ze so zlomenou klucnou kostou sme neboli u lekara? 2x! ale chceme pocut nazory viacerych. a tie vykricniky boli trapne :)
19. 9. 2011 18:59:48
* mozes (nebudem vykat niekomu kto tomu nieje hoden)