29754  18. 9. 2011 23:13:29 - Vierka01

Nepravidelná menštruácia

Dobrý deň,
chcem sa opytat ked som vydala tak som zacala mat problem s menstruaciou jeden mesiac my prisla druhy my musel doktro vyvolat a plodne dni nevypocitam. Bola som aj na prefuk vajecnikou a neviem po tom prefuku som zase nedostala a musela som brat nortisterom aby som dostala menstruaciu prosim poradte my co mam robit. Manzel bol na vysetreni a spermie ma v poriadku aj po urologickej stranke je v poriadku,moze byt v tom problem ze manzelovy sa niekedy vyhodi aft niekedy herpes a niekedy ma na pokozke hlavy take cervene bodky. Prosim poradte my lebo uz je to rok co sa snazime o tehotenstvo a bojim sa ze nebudem mat babetko. Ďakujem za skoru odpoved.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ sa už rok pokúšate spodiť potomka a zatiaľ nie ste úspešný. Manželov spermiogram je v poriadku, tak treba urobiť vyšetrenia u vás. Máte vôbec ovuláciu? Tá sa dá zistiť veľmi jednoducho a to UZ vyšetrením u gynekológa v určitý deň cyklu. Toto vyšetrenie sa volá folikulometria a začína sa robiť od 11 až 12 dňa cyklu. Ak máte nepravidelný cyklus, robil vám lekár hormonálny profil? Prišlo sa na príčinu, prečo u vás je menzes nepravidelný. Zrejme tam bude problém, prečo ste stále neotehotnela.

Komentáře uživatelů ...

19. 9. 2011 0:31:40
A co kdyby jste zašla na speciální pracoviště, kde se postarají o vaší současnou neplodnost, případně na umělé oplodnění. Z uvedeného není jasné, že byste nějaké takové vyšetření podstoupila. Tomu dítěti je přece jedno, zda vznikne souloží nebo "ze zkumavky".

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky