29832  20. 9. 2011 20:44:59 - kosticka

Měla jsem styk moc brzo!

Je mi 15 let, s mým přítelem jsme začali se sexem poměrně dost brzo, ale mámě se s tím nechci svěřit. Začala jsem mít problémy s častými výtoky a už třikrát se mi stalo, že po styku krvácím. Zhruba před měsícem jsem měla i problémy s močením a trochu bolesti v podbříšku, v tu dobu jsem si ale myslela že to má nějakou spojitost se střevními potížemi, kterými jsem v té době trpěla. Nyní mám podezření na nějakou rakovinu. Jsem z toho docela na dně. Pořád si pročítám na internetu všechny příznaky o rakovinách děložního čípku nebo děložní sliznice. Bojím se ale jít ke gynekologovi kvůli sdělení všech informací mojí mámě. Nechci aby věděla, že už nejsem panna a zároveň o žádných mých potížích.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
lékař je vázán mlčenlivostí a tudíž nikomu nic oznamovat nesmí! Rakovinu děložního čípku určitě nemáte. Vyhledejte prosím gynekologa, který Vás vyšetří a zjistí příčinu problému.

Komentáře uživatelů ...

kosticka
20. 9. 2011 21:21:56
nic jí nebudou oznamovat? někde sem četla že se to musí oznámit
20. 9. 2011 21:46:32
Nemusi, to je uplna hovadina. Ak by si mala menej ako 15 tak mozno aj to pochybujem, u nas na Slovensku aspon sa to vobec nerobi.
20. 9. 2011 22:10:06
Hmm holčina má podezření na rakovinu? Vy jste mi opravdu podezřívavá. Víte vy slečno, teče vám mlíko po bradě, jste dítě a myslíte si jak jste úžasná, že nějakému odblaňovači roztáhnete nohy nebo mu uděláte orál. Jste hloupá, jak jen hloupá můžete být ve svém věku. Ten kluk z vás má jen srandu, chlubí se spolužákům, jak vám to dělá, vykládá jim, jaký to máte mezi nohama a kromě vás to dělá i jiným holkám. Je mi z vás k blití. Z jeho penisu jste chytla nějakou infekci, takže nyní jste tfujtajbl. Jděte na gyndu, jinde vám ty výtoky léčit nebudou. Pokud na gyndu nepůjdete a záněty budou pokračovat, může se vám stát, že budete trvale neplodná. Rakovinu děložního čípku nemáte.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky