29877  21. 9. 2011 17:40:23 - Erik21

Muj přítel je dominantní gay má rád BDSM

Dobrý den,
jen sem se chtěl zeptat. Žiju s přítelem už skoro dva roky a pořád mám pocit, že něco nesedí. Vím o mém přítely, že je dominantní, že má rád BDSM zajímalo by mě jestly takovej člověk může žít bez toho a být mi věrný když nejsem submisivní? Jestly když to nebude mýt doma tak to bude hledat někde jinde, protože mě to je odporné. A ještě sem se chtěl zeptat je to nemoc je muj přítel psychicky nemocnej když se mu líbí BDSM když rád mučil a svazoval kluky a má rád sex ve formě znásilnění?

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
doporučuji se s Vaším dotazem obrátit přímo na sexuologa, přes internet problém nevyřešíme. Bude nutná osobní návštěva nejlépe i s přítelem. V každém případě komunikace mezi partnery je základ.

Komentáře uživatelů ...

21. 9. 2011 17:54:43
Žádný muž není věrný partnerce. Tedy ani žádný gay není věrný partnerovi. Muž je od přírody takto staveň. Tedy je naivní si myslet, že ti je přítel věrný a už vůbec ti není věrný, pokud je sexuálně neuspokojený. Nemoc to není, je to odchylka. Jsou jistě kluci, co se rádi nechávají svazovat a "znásilňovat". Najdi si jiného. Budoucnost pro tebe, pokud nevyznáváš tento sex, s tímhle klukem pro tebe je nulová.
21. 9. 2011 18:05:06
Tak potom když je to teda takhle tak jakej smysl maj vztahy? K čemu někoho k sobě hledat nemá to cenu. To mě zajímá já sem gay a věrný dokážu být asi sem já ten nemocnej?
21. 9. 2011 20:03:54
Myslíš si snad, že před 100 lety nebo 50ti lety nebyly nevěry. Byly a hodně. Jen se o tom nemluvilo. Čím dříve jako gay pochopíš, že ti partner nikdy nebude 100% věrný, tím lépe pro tebe. Vyvaruješ se tak zklamání a případných depresí z rozchodů.
22. 9. 2011 8:16:02
otevřeně si o tom s partnerem promluvte a vymyslete nějakou aletrnativu, která bude vyhovovat oběma

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie