29893  22. 9. 2011 0:22:52 - Mato123

Predčasná ejakulácia

Dobrí deň.
Mám problém s predčasnou ejakuláciou. Myslel som si že za ten problém môže skrátená uzdička tak som podstúpil zákrok a žiaľ sa tým nevyriešilo nič. Pri orálnom sexe nemám problém s výdržou no pri samotnom styku som do minúty hotový. Pri požití alkoholu s tým nemám problém a skúšal som aj znecitlivejúce kondómy a nemali moc veľkú úspešnosť, preto som navštívil aj psychológa a ten mi po konverzácií povedal že sa to vyrieši vekom poprípade množstvom pohlavného styku. Žiaľ sa to zatiaľ ne osvedčilo a mám aj strach si nájsť priateľku. Bol by som nesmierne rád ak by ste mi pomohli.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
na předčasnou ejakulaci existují velmi účinné léky, které jsou ovšem na předpis. Chcete-li tedy problém vyřešit, tak budete muset navšítvit urologa/sexuologa.

Komentáře uživatelů ...

22. 9. 2011 0:37:54
Proč by měla krátká uzdička co dělat s rychlou ejakulací? Co to je za nesmysl, to snad nemohl žádný urolog tvrdit. Ale buď rád, že sis vyřešil problém s penisem. Přijdeš mi na hlavu padlý, že s takový problémem lítaš k psychologovi. Bože, kam ten svět spěje. Když budeš onanovat pravidelně 3 x denně, nebudeš mít za čas potíže. Jiní nevystříknou po hodině - to je problém!!! Ty žádný nemáš, jen málo honíš. Proč tě holka neudělá třeba 2x růčo před souloží nebo proč se neuděláš při souloží několikrát po sobě (jeden orgasmu, pak počkej 5 minut a můžeš znovu), co je na tom za problém? Co by jinej chlap za to dal, kdyby měl během jedné soulože několik orgasmů. Proč mám z tvého příspěvku pocit, žes měl jednou sex a tím to skončilo. Až budeš mít jednu holku půl roku, tak ona ta chuť tě na ní přejde....
Specialista [Internista]
27. 9. 2011 23:02:25
Dobrý den, krátká uzdička opravdu může souviset s předčasnou ejakulací, doporučuji si to nastudovat, je to i zde na fóru, vypisovat Vám to znovu nebudu.
13. 11. 2011 13:46:30
Áno navštívil som aj viac lekárov no každý odpovedal že praxou sa to zlepší ... ale vela to spraví aj s tým psychickým stavom človeka!! mohly by ste mi odporučiť niečo ?

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie