29905  22. 9. 2011 15:09:53 - reflex

Flíčky na penisu a bolest při přetahování

Dobrý den,
na penisu konkrétně na žaludu se mi udělaly červené flíčky tak sem to mazal mastičkou Clotrimazol a docela to pomohlo ale nějak se to rozrostlo a teď mě trápí předkožka Je červená a najednednou hrozně zúžená dřív sem mohl bezproblému masturbovat předkožka šla hrozně lehce a bez problému ale teď ne tak to mažu a čekám, proto chci i váš názor děkuju vám moc cením si odpovědi Lukáš 16.let.A ještě sem zapoměl dodat, že občas to svědí díky. A když se snažím stáhnou tu předkožku tak to bolí.

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Flíčky na penisu a bolest při přetahování

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
doporučuji navštívit urologa, vypadá to na infekci.

Komentáře uživatelů ...

22. 9. 2011 15:26:53
Proč si to mažete zrovna Clotrimazolem, proč nepoužíváte třeba Canesten nebo Azulén?
22. 9. 2011 15:29:34
Tú mastičku vynechajte. Skúste sa pár dní kúpať v teplejšej vode a tam si skúste predkožku rozširovať preťahovaním. Naviac cez deň majte miesto potreté slabou vrstvou výživného a dosť mastného krému aby pokožka zvláčnela. Na noc môžete i trochu viac. Pár krát denne skúste predkožku preťahovať. Mala by sa uvolniť. Ak vám to do 10 dní nepomôže radšej sa poradte s lekárom.
23. 9. 2011 16:42:10
Jde o to když to zkoušim přetahovat ve sprše tak mi to začne popraskávat a nepřetáhnu a začne to šťípat ale do tý doby než se mi tohle stalo sme jí přetáhl v pohodě i sám sama se přetáhla v erekci tak nevím co se děje :(

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot