29917  22. 9. 2011 20:22:21 - Aleerka

Těhotenství nebo planý poplach?

Zdravím.
Asi před týdnem jsem měla s klukem nechráněný leč přerušovaný pohlavní styk. A teď mám mírně spožděnou menstruaci. Vím, že tohle ještě není zas tak hrozné. Ale pročítala jsem si příznaky těhotenství a je tam napsáno, že mezi ně patří i bílý, hustý výtok. Ten právěže mám. Vyskytuje se i před menstruací nebo jen když je holka v TOM? Vedle toho výtoku mám další příznaky,ale ty jsou normální a občas to mívám ikdyž těhotná nejsem. Např: Značná únavá,velká chuť k jídlu. Co si o tom myslíte vy? PS: Je mi 15 let.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Treba počkať, potom si urobiť test a tým buď vylúčite alebo potvrdíte tehotenstvo. Je pravdou, že v tehotenstve sa zvyšuje tvorba pošvového sekrétu, ale za príznak tehotenstva sa to rozhodne nepovažuje. Biely hustý výtok, môže byť príznakom len samotnej vaginálnej infekcii a s tehotenstvom to nijak nesúvisí.

Komentáře uživatelů ...

22. 9. 2011 20:37:56
Bílý hustý výtok? Těhotná nejste. Jděte na gyndu, aby vám udělali výtěru a tu infekci (o které si myslíte, že to je těhotenství) si tam vyléčíte a to včetně toho kluka, který je nejspíše taky nemocný.

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk