29986  25. 9. 2011 1:03:47 - xmarco

Uzdička

Dobrý deň,
čítal som tu toho dosť o krátkej uzdičke, a myslím že tiež mám tento problém. Totiž keď mám penis v ,,kľude" predkožku pretiahnem cez žaluď v pohode, ale ked sa mi ,,postaví" tak to ide len ťažko, ale keď mám žaluď vlhký - napr. pri orálnom styku - predkožka ide pretiahnuť v pohode ale len pod žaluď, nižšie ju nedostanem. Preto by som sa Vás chcel spýtať na Váš názor, či sa jedná o skrátenu uzdičku, zúženú predkožku alebo ani jedno z tohto. Veľmi pekne Vám ďakujem. Marek

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
pokud jde předkožka stáhnout přes celý žalud, tak tady problém nebude. Dle mého názoru se opravdu jedná o krátkou uzdičku, ale těžko něco posuzovat přes inetrnet, dle pár vět. Bude nutné vyhledat lékaře a zkonzultovat s ním svůj stav, jestli se opravdu jedná o krátkou uzdičku, tak bude potřeba malý chirirgický zákrok, kde dojde k přetětí udičky, případně lékař provede její plastiku.

Komentáře uživatelů ...

xmarco
25. 9. 2011 1:16:08
najviac ma na tom štve že počas styku sa mi predkožka trie o žaluď a rýchlo sa urobím
25. 9. 2011 3:47:15
Ťažko určiť presne. Ozaj môže ísť o obe možnosti. Krátku udičku spoznáte sám podľa toho, že vás "ťahá" pri sťahovaní predkožky a zúžená predkožka bráni v stoporenom stave úplne odkryť žaluď. Takže ak si nie ste istý poradte s lekárom, ktorý to priamo posúdi a pomôže.
25. 9. 2011 11:30:04
Pokud máte problém, jděte k lékaqři, který to posoudí.
25. 9. 2011 12:10:51
Nejspíše máš problém s předkožkou, ne uzdičkou. Možná bude třeba obřízka. Škoda, že tyto věci řešíš v dospělosti. Tyto věci se u dětí dělají nejpozději okolo 10 roku věku. Čím dříve, tím lépe. V USA se obřízka dělá druhý den po porodu. Pak tyto děti mají penis bez jizvy a plně funkční a také bez zbytečných potíží, plynoucích z nemytých žaludů.
xmarco
25. 9. 2011 13:26:27
musím sa priznať že až doteraz som si myslel že ide skôr o psychologický probém... viem, som blb že som to nezistil skôr...

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot