30009  25. 9. 2011 22:17:58 - Aknad

Možné otehotnenie?

Dobrý deň.
Uz vyse 10 dni mam zvysenu telesnu teplotu. Najprv som si myslela, ze je to nejaka chripka. Lenze teplota stale pretvrava a okrem miernej bolesti hlavy, podbruska a tej zvysenej teploty mi nic nie je. Beriem HA uz dlhy cas a toho mesiaca sa mi podarilo zabudnut tusim na dve tbl v jednom baleni, je teda mozne, ze mozem byt tehotna. Dnes som si robila test, vysiel negativny, ale bolest v podbrusku a teplota stale pretvrava. Nakolko mozem doverovat testu? A este. Kedze mi test vysiel negativny, beriam HA nadalej, mozem ju brat, ked si nie som ista ci som alebo nie som tehotna?
Dakujem

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
jestliže jste si dělala těhotenský test a vyšel Vám negativní, tak s vysokou pravděpodobností těhotná opravdu nebudete, chcete-li můžete si za 2 dny udělat ještě jeden těhotenský test. (Těhotenský test se dělá nejdříve 14dní od rizikového pohl. styku) Osobně se myslím, že problém bude v něčem jiném, navštivte prosím gynekologa. V případě, že jste těhotná, tak ATK brát nesmíte! Ovšem dle mého názoru to není Váš případ.

Komentáře uživatelů ...

25. 9. 2011 22:50:36
Testu důvěřovat můžete až za 3 neděle po styku. Těhotná nebudete. HA berte dále.
luisianna22
26. 9. 2011 15:11:03
Moja kamaratka otehotnela ked zabudla 1 tabletku uzit. Ale to su vynimocne pripady. Ak bol tehotensky test negativny, tehotna urcite nie ste. Zvysena teplota nemusi byt prejavom tehotenstva, ale skor znaci na zapal. Ak su bolesti v podbrusku, urcite by som navstivila gynekologa.
26. 9. 2011 22:02:03
dakujem za info...

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk