30054  27. 9. 2011 1:52:17 - susa

Ztráta chuti na sex u ženy

Porodila jsem po 13letech třetího syna ve svých 35letech. U dvou starších synů, které jsem měla po sobě kolem dvacítky jsem žádné problémy neměla, do porodu nejmladšího vše fungovalo jak má. Ale od porodu a je fakt, že pro mne nejhoršího(předchozí byli proti tomuto legrace), nemám chuť na sex jako dřív popadne mě to tak jednou za tři měsíce a sex si sice užiji, ale zase mě to po něm přejde a klidně zase nemusím tři měsíce.Orgasmy mám,ale ne při styku a jsou slabé a dlouho to trvá než se vůbec něco povede a vůbec si ho neužiji poněvadž je slabounký a ne jako dřív měla jsem při mastrubaci orgasmů i několik za sebou. Trápí mě to našla jsem si po rozvodu nového muže a nechci o něj přijít a také bych ráda zase byla ta dračice a cítila orgasmy. Nevím co mám dělat do sexu se nutit nechci a když jdu zkusit mastrubovat, tak mám třeba chuť a neudělám se, i když je na kraji. Fakt to nechápu co se to se mnou stalo a jak to vše zase vrátit a žít jako žena a ne jen jako matka co je jinak k ničemu.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
určitá nechuť na sex je po porodu normální, jestliže bude stav trvat déle, jak 12 měsíců, doporučoval bych navštívit specialistu (sexuologa).

Komentáře uživatelů ...

30. 9. 2011 2:07:35
Po porodu k poklesu chuti na sex někdy dochází, stav může trval řadu měsíců. Není třeba se tím znepokojovat, časem se to srovná samo.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie