30119  29. 9. 2011 12:11:21 - veron

Chlamýdie

Pred pol rokom som bola liečená na chlamýdie. Mala som príst o šest mesiacov na kontrolu. Pri prevzatí výsledkov som mala napísané preliečiť. Znovu som dostala sumammed 500 6 tabliet a nejaké vaginálne čípky.S partnerom sme si verní,sme spolu cca 5 rokov tak nechápem prečo sa mi stále vracajú. Aj partner bol preličený. Može byt že mi tab. nezabrali?Partner bol chorý mal nadchu a kašel,ale u lekára nebol, je možné aby som dostala chlamídie aj pri orálnom sexe? Už som z toho záfalá prosím poradte čo dalej. Predtým som užívala pri liečbe aj wobenzym a výsledky boli potom o.k.Tieto problémy mám iba od druhého pôrodu-tri roky. Je možné že mám nejak oslabený imunitný systém. Za odpoved vám veľmi pekne dakujem.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Při léčbě chlam. infekce je nutná dlouhodobá léčba v řádu týdnů. V opačném případě může dojít pouze k částečné úptravě a opětovnému propuknutí infekce. Doporučuji se obrátit na lékaře, který se specializuje na léčbu chlam. infekce a situaci bych též doporučoval řešit s imunolegem, který sdělí svoje stanovisko.

Komentáře uživatelů ...

29. 9. 2011 20:44:43
Sumammed je téměř nejvhodnější ATB k léčbě chlam. trachomatis, ale v jiném dávkování a to 1g/jednou týdně po dobu 4 týdnů!!!! Opakovat po 2 měsíční pauze znovu stejnou léčbu, případně společně s Entizolem. Po další 2-3 měsících znovu. Při orálu můžete dostat chlamydie, pakliže je jimi partner nakažen. Wobenzym neužívejte, je to k ničemu a na výsledky neměl žádný vliv. Imunitný systém po půl roce chlamydií máte zcela jistě oslabený a ne málo. Měla byste se léčit na gyndě i imonologii současně. Připomínám, že sexuální partner ty chlamydie má zcela jistě také. Je třeba se léčit současně a připravte se oba na boj trvající měsíce, v tom horším případě roky. Výčitky, kdo to přitáhl nechte stranou!

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky