30122  29. 9. 2011 15:08:38 - MartinZA

Slabá dôvera

Dobrý deň,
prosim Vas chcem sa spytat mam 25 rokov a myslim si ze mam dost nizku sebadoveru, ked idem ku doktorovi tak sa mi rozbusi srdce a mam chladne ruky aj sa mi potia, ked odidem tak sa to vrati do normalu, spotene ruky som mal aj ked som si sadol do auta autoskoly, ked som skoncil s jazdou opat sa to vratilo do normalu alebo niekedy v rozhovore ked sa niekoho nieco pytam tak sa zakoktam v jednom slove usta predbehnu myslienku atd, myslite ze by mi pomohla konzultacia s dakym klinickym psychologom, popripade vase dake odporucanie. ĎAKUJEM za odpoved

PhDr.Burdova   PhDr.Burdova [Psycholog]
Možná jste jenom víc nesmělý. Můžete si zkusit pomoci sám, že se autoškole a všech ostatních stresujících situací budete účastňovat vždy naplno, budete si je "trénovat". Pokud byste vnímal jakékoli další potíže, můžete se určitě obrátit o pomoc na psychologa.

Komentáře uživatelů ...

29. 9. 2011 15:17:44
doporučuji pohovor s někým o tom co tě trápí, ale nejde o nějaký problém, který by nešel vyřešit, zkoušej si dávat nějaké úkoly a trénovat (třeba i před zrcadlem) schopnost být koncentrovaný na určitou oblast a splnit svůj cíl. Mít strach ze zkoušky z návštěvy lékaře je lidské a přirozené, to zakoktávání lze trénikem opravdu odstranit.
11. 10. 2011 11:03:50
Mozno sa na seba iba prilis sustredis. Pozorujes sa a cim je otho viac, tym viac breptov prichadza. Uvolni sa, kolko genilanych ludi, koktalo?

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy