30132  29. 9. 2011 20:32:04 - werusca

Inkubační doba u zánětu moč.měchýře

Dobrý den,
jak dlouhá je inkubační doba mezi chytnutím bakterie a propuknutí začátku zánětu močových cest? Behem 3 měsíců ho mam potřetí,jsem vyšetřovana na urologii.Nevím proč se mi to pořád vrací :(

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
inkubační doba je různá, záleží na původci infekce, nedá se to paušalizovat. Trpíte-li opakovanými infekcemi močových cest, bude nutné podstoupit vyšetření na gynekologii a také bude vhodné navštívit imunologa.

Komentáře uživatelů ...

29. 9. 2011 20:50:20
Je třeba hledat jinde, z prochladnutí to asi nebude. Co třeba pohlavně přenosné onemocnění. Taková chlamydie - to je potvora.
31. 10. 2011 14:45:31
Dobry den..je opravdu tezke to davat do souvislosti s necim..ja jsem 40 mamca 3 deti a tyhle problemy mam od puberty.(v detcvi jsem byla casto hospitaliz.k vuli zanetu ledvin,nebo moc.mechyre) Jen obdobi trech tehotenstvi bylo bezproblemove(v tomhle smeru).Bohuzel i skveli urolog i gynekolog ;nezna; uplnou pricinu,proc tohle nektere zeny neustale trapi trapi. Nenosim ;tanga;,nemam je rada,pradlo nosim jen kvalitni,bavlnene.Hygienu dodrzuji spravnou-)Dodrzuji pitni rezim i sama od sebe..Sexualniho pritele delsi dobu nemam ..a pokud byl,tak sex jedine s ochranou.Tohle jsou skratka veci,ktere zna si kazda ;zrala; zena a dodrzuje je,rozumne sama-)Presto se potykam ,vice krat za rok se zanety mechyre,sem tam i s gynekolog.zanety.Ma perioda je velmi silna,a bolestiva..A kdyz skonci,tak mam zanet moc.mechyre..A tak porad dokola(jako je tomu i ted).Posledni dobou vstavam na wc i v noci,nekdy i 2x za noc. Chodim na pravidelne gynekol.prohlidky,vytery..i na vysetreni k urolog,imunologii..;Znam; uz vsemozna antibiotika,i prirodni lecbu,hodne piji urolog.caje,jim haldy ovoce,zeleniny,jim zdrave prevazne..;Ziji,jak se ma; a presto....?

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot