30134  29. 9. 2011 22:44:17 - faustina

Nechuť na sex

Dobrý deň!
Ja mam taky problem, že mam noveho priatela, ktoreho velmi milujem ale nemam chut na sex. Neviem cim to pred tym som nemala nikdy takyto problem ale teraz vobec na to nemam chut. viem ze tie kvapocky lasky je normalny jav u muzov ale on ma toho vytoku tak vela ze mi to je trosku nechutne a nie ze nemam chut na oral ale ani sa ho dotknut nechcem. Sstrasne ma to trapi, tak neviem ci si mam nieco kupit, aby som mala chut na sex alebo ci existuje daco aby nemal toho vytoku tolko?

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
je třeba zjistit, jestli Vás odpozuje pouze Váš současný partner nebo nemáte chuť na sex celkově. V prvním případě Vám zcela jistě nepomůžu. V druhém případě bych při dlouhotrvajícím problému vyhledal pomoc sexuologa, přes internet dotaz moc dobře vyřešit nepůjde.

Komentáře uživatelů ...

8. 10. 2011 22:38:37
nemam chut tak vseobecne,nie len snim... asi to bude tym ze stale sa stresujem ci nam to vyjde lebo uz mam jedneho syna a chcem mu najst naljepsieho otecka
Specialista [Internista]
17. 10. 2011 22:54:09
Psychické problémy jsou velmi často příčinou podobných problémů, které popisujete. Jakmile se dostanete opět do psychické pohody, problémy by měly ustpupit.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie