30179  1. 10. 2011 19:36:29 - rudolfzapotocky

Problém s erekcí

Dobrý den,
mám problém s erekcí a potřeboval bych poradit. Spíme spolu s partnerkou cca 2 roky, jsme oba moc spokojení, nemáme skoro žádný problém až na jeden. Kdykoli je při sexu partnerka nahože, má erekce vydrží maximálně minutu. Musíme potom změnit polohu a už je to v pořádku. Tento problém nás ale oba trápí, tak jsme se rozhodli obrátit na Vás. Předem děkujem za pomoc, s pozdravem Honza(23)+Lucka(23)

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
jestliže Vám erekce nevydrží pouze v této poloze a v ostatních je to bez problému ,tak dle mého názoru nemáte problém. Ne každá poloha Vám musí vyhovovat, může dojít k útlaku nervu, který zapříčiní ochabnutí penisu. Máte-li přesto pochybnosti, doporučil bych Vám vyhledat urologa.

Komentáře uživatelů ...

1. 10. 2011 20:40:52
Nepraktikujte polohu, při které vám nevydrží erekce. Na to snad nepotřebujete radu z internetu, ne? To zůstává rozum stát, opravdu vám je už 23?
rudolfzapotocky
2. 10. 2011 13:25:29
Zůstává rozum stát z toho že mám v 23 letech problém se erekcí!!! Pro takovou odpověď si můžu zajít do hospody. Je tu někdo kdo by mi mohl konstruktivně odpovědět prosím?

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie