30193  2. 10. 2011 12:54:23 - lily09

Problémy s přítelem

Dobrý den,
Jsem s přítelem už tři roky, zatím nám to všecko klapalo, vždy byl romantický a hodný, ale tak půl roku už se ke mě chová odtažitě a vůbec není tak romantický jak býval. Přijde mi že jsem mu dobrá jen na sex. Teď si našel novou práci a pracuje 12 hodin denne. Chápu, že je unavený ale docela mi vadí když mi řekne že je unavený z práce a jde do hospody atd. místo toho abychom byli spolu. Myslím že nemá důvod mi lhát kam chodí, moc dobře ví že bych mu to nezakazovala spíš mi vadí že mi hrozně lže. A smutné je že od sebe bydlíme 2km a vidíme se většinou jen v sobotum protože si vymýšlí výmluvy jen aby semnou nemusel být. Už jsem přemyšlela nad rozchodem. Děkuji za radu

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Iná rada ako rozhovor tu asi ani nie je možná. Povedzte priateľovi ako sa cítite a že sa trápite, že namiesto k Vám ide radšej do krčmy a že napriek tomu, že bývate blízko seba sa málo vidíte. Každý vzťah potrebuje po čase aj nejakú zmenu, niečo, čo ho oživí. Tak spoločne hľadajte možnosti. Ak z jeho strany nebude ochota, až vtedy zvažujte rozchod.

Komentáře uživatelů ...

2. 10. 2011 14:01:19
Vám je 17 nebo 18 a s přítelem chodíte 3 roky? A to po 3 letech vztahu chcete ještě romantiku??? Má vás k sexu, to jste odhadla dobře, vždyť chlapovi v principu o nic jiného nejde. Nechápu, čemu se divíte. Zná vás cca od vašich 15 let, takže se divím, že ten vztah stále trvá. Pokud chcete romantiku najděte si jiného neopotřebovaného chlapa. Pro toho současného jste okoukaná a nejspíše už i mírně stará. Pokud si pročtu vaše předchozí dotazy, tak ono to s vámi taky není žádnej růžovej med.
2. 10. 2011 14:59:52
je mi 18 a jemu je 20. to jste mě tedy potěšil(a)...
2. 10. 2011 15:03:13
a ohldně mých dotazů...měla jsem cystu na vaječníku dost velkou a i jiné problémy tak se mi nedivte že se bojím kdo si tímhle prošel tak to pochopí
2. 10. 2011 15:15:19
Pro vás by také byla vhodná změna partnera. Zrovna málo vám není a mohla byste se také poohlédnout po můžským pro život a nezůstat u jedné dětské lásky.
2. 10. 2011 15:50:33
Tak což o to, kdyby se choval normálně tak bych u ní klidne zůstala...
2. 10. 2011 15:58:59
Pro vás samotnou je vhodnější ukončit "dětskou" lásku a zjistit, že muži jsou i jiní a jinde. Stejně se jednou s ním jednou rozejdete a pak vám bude třeba krapet více a bude vás to hodně bolet. Vy chcete lásku, něhu, pozornost - on vám to už nikdy nenabídne. On vás má už jako zaběhlou a jistou a nemá potřebu nic měnit. Vám naopak to schází, máte pocit citového prázdna z již vyprchané lásky. Žijete vedle sebe, v posteli spolu a tak to zůstane i nadále. Pokud přijde změna, pak jen k horšímu.
Dani103
3. 10. 2011 13:11:07
Dobry den,mam problem s mojim priatelom .Zijeme spolu dobre uz dva roky,on je rozvedeny skoro uz 10rokov,z manzelstva ma jedneho syna.Vztah s nim nema zly,ma rad deti ale tema u nas doma na deti ma trapi v poslednom case viac a viac,pretoze on chce mat deti ale nie teraz to je jeho vyhovorka...zabudla som povedat,ze je medzi nami 14rocny rozdiel...mne je 24 a po dietatku tuzim dost len on stale sa brani tym,ze to nieje ako hracka a ,ze teraz nieje vhodna doba a tak dalej...ale potom kedy bude??Mam strach ,ze on nebude chciet dieta uz vobec,nechapem tomu lebo pred nedavnom mi povedal ,ze keby sme zili v inom prostredi ,myslim tym nie v tom byte kde predtym zil s exmanzelkou tak by sme uz davno mali babo ,no tyzden na to som ja otvorila temu rodina a nechce o tom ani pocut..neviem ,co si ma uz o tom mysliet ,ma zmysel cakat a dat mu cas?alebo co je jeho problem?Finacna stranka nieje problem,byt mame ,rozumieme si ale toto nas rozdeluje...prosim o radu dakujem Daniela!

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy