30195  2. 10. 2011 14:17:59 - hhalina

Nepřišla MS-ovulace byla- negativní těh.test

Dobrý den,
o miminko se snažíme asi půl roku, moje menstruace bývá pravidelná 28 dní +-1,
menstruaci jsme měla 31.8., používám ovulační testy a ovulace nastala asi 14 den (13.9.) a byl pohl.styk. Za 14 dní (27.9.) měla přijít očekávaná menstruace- nepříšla a 29.9. byl těh.test s vys.citlivostí negativní a ZA další 2 dny opět negativní. Chci se zeptat, jestli když byla podle testu ovulace, jestli musí přijít menstruace nebo může tam být zpoždění? Kde by to vajíčko bylo? Můsí se přece vyloučit. Těhotná nejspíš nejsem, mám strach, aby to nebylo třeba mimoděložní těhotenství. Ještě pozn. u prvního těhotenství mi těh.test vyšel hned v den očekávané MS. Nebo může jít o psychické zpoždění? Děkuji za odpověď Halina

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Vynechání resp. zpoždění menstruace nemá jako přičinu pouze těhotenství. V případě, že je meškání delší, jak 10 dní, budete se muset obrátit na VAšeho gynekologa, který Vás vyšetří, odebere krev na hladinu hCG. V případě, že bude neg., podá vyvolávací injekci.

Komentáře uživatelů ...

2. 10. 2011 14:24:09
Může se jednat o cokoliv. Myslíte, že je vhodné se léčit na webu. Není lepší zajít za odborným gynekologem, když máte nějaké pochybnosti.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky