30238  3. 10. 2011 18:11:00 - Kamelia

Strata orgazmu

Dobrý deň
mam 29 rokov, pri masturbacii som doteraz vzdy dosiahla orgazmus, no uz asi mesiac necitim vobec nic. Necitim pritom bolest, vsetky sprievodne prejavy su v poriadku a rovnake ako ked som mavala orgazmus, az na aboslutnu necitlivost klitorisu. Ake mozu byt priciny? Moze to sposobit aj casta (kazdodenna) masturbacia, alebo sklamanie a strata iluzii o istom muzovi (len kamaratovi), ktory ma predtym vzdy pritahoval i sexualne (vzrusovala ma predstava jeho, ako potencionalneho partnera)? Partnera nemam a som panna. Dakujem

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
dle mého názoru Váš stav souvisí s momentálním zklamáním, takže se jedná o problém psychického rázu, až vyřešíte tento problém, orgasmus se při masturbaci zcela jistě znovu dostaví.

Komentáře uživatelů ...

3. 10. 2011 18:21:44
Předne si přiznejte, že je vám 29 let a jste panna. Tedy jse nemohla nejspíše mít ani žádný vaginální orgasmus. Při případném sexu budete mít také nemalé potíže, protože deflorace bude nejspíše problematická. Zrovna tak vaše MS může být narušena přítomností panenské blány Za další - muže nikdy neberte jako kamaráda - muž je milenec nebo nic. Takové "kamarátství" nefunguje. Problém vašeho orgasmu je asi jen a jen ve vaší myslí. Najděte si normálního chlapa a začněte sexulně život - myslím ale, že toho už ani nebudete schopna. Téměř půlku života máte již za sebou a není nač čekat. Zejména chcet-li mít potomka. Pro případné normální těhotenství vám moc času nezbývá.
Kamelia
4. 10. 2011 6:39:47
Pri masturbacii sa mi blana pretrhla, cize panna v tomto zmysle nie som. A dieta mat netuzim, preto je to irelevantne. Orgazmus som mala vzdy. Hladam moznu pricinu preco doslo k znecitliveniu.
5. 10. 2011 10:57:06
Je možné, že pričastá a moc silná stimulácia klitorisu ho znecitlivie, aj mne sa to stáva. Ale po 2 dňoch oddychu je to v poriadku.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie