30251  3. 10. 2011 22:07:49 - Bajunka

Nejistota ve vztahu

Dobrý den,
Mám takový problém. Nedávno jsem se rozešla se svým přítelem. Pořád ho miluji. Říkal, že on mě taky a prý vždycky budu na 1.místě ale už spolu nemůžeme být. Jiné ženy o něho mají zájem a dokonce i on má o ně. Chce si vyrazit s jednou z těch žen, hodně se mu líbí a mě to jen trápí, když mi to vykládá. Ujišťuje mě, že kdyby si začal s jinou, tak by mě stále pořád miloval i víc jak tu jeho. Myslíte, že mu to mám věřit? Vrtá mi v hlavě jedna věc, kdyby mě opravdu miloval jak říká, tak by si ani s jinou nezačal, protože by mi tím nechtěl ublížit. Nebo jak myslíte vy? Mám i pocit, že mě jen využívá. Nemá moc kamarádek, kterým věří, spíše kamarádů a říkal mi, že se chce svěřovat opačnému pohlaví, což znamená, že mě. Jsem naivní? Děkuji za odpovědi.

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
A kvôli čomu ste sa rozišli? Čo Vám je platné, že Vás miluje ak s Vami nechce byť? To je ako hovoriť, že ste vyhrali dovolenku na Hawai, ale nechcete tam ísť. Tomu sa dá veriť, aj nemusí. Skúste sa zamyslieť nad tým, ako bude vyzerať Váš vzťah o pár rokov... Budete si vyznávať lásku, no nik z Vás nebude mať partnera a ani spolu nebudete? Čo by ste z takejto lásky mali?

Komentáře uživatelů ...

3. 10. 2011 22:28:03
To opravdu myslíte vážně, že vás miluje?
Bajunka
4. 10. 2011 16:51:41
Je to asi pěkná hloupost,že ano?
5. 10. 2011 10:47:03
Mila bajunka, ano, ste naivna az to boli. K tomuto vasmu problemu len jedna vec - muz ked miluje zenu urobi aj nemozne aby s nou mohol byt a aby s nou mohol travit cas. tak a teraz si odpovedajte sama na svoje vysie uvedene otazky....
5. 10. 2011 11:29:37
Bajunka, to sú len milosrdné lži, že ťa miluje. Nechaj ho tak, nekontaktuj sa s ním, inak budeš ty tá jediná, kto bude trpieť. On si bude užívať a ty budeš trpieť. Ak ste sa rozišli, tak to ukonči naozaj a nenechaj si tlačiť do hlavy kaleráby. Veľa šťastia.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy