30278  4. 10. 2011 14:49:09 - lucia00

Nespokojné dieťa

Dobrý deň,
chcem sa opytat mam mesacneho synceka je na umelom mlieku sunar, stolicu mal normalnu len dnes vecer som si vsimla že mal hnacku ale rano už bolo vsetko oki, teplotu nema len sa mi zda stale nespokojny mlieko pekne pije každ etri hodiny hlada vypije 120, niekedy mu staci len 90 a niekedy mi to vyzvracia cim to može byt nehuti mu mlieko alebo je len prejedeny? A stou stolicou ako to mam hapat raz ju ma riedku inokedy tvrdsiu nie je už dojceny, a stale ma vetri je to normalne?

Petulle   Petulle [Všeobecná sestra]
Jak dlouho jste na Sunaru, od narození? Vypadá to že malému nevyhovuje mlíčko, zkuste mu jeden den dát ráno místo Sunaru jiné mléko (třeba Nutrilon, je nejjemnější a má miminka ho snášejí nejlépe). Celý zbytek dne pak sledujte zda má větříky, kroutí se nebo je nespokojený. Druhý den opět dejte ráno Nutrilon a když oba dny bude miminko po ranním krmení spokojené, přejděte na Nutrilon. Pokud má hodně prdíků, zkuste Nutrilon proti kolikám, nahřívání bříška a cvičit s nožičkama. V lékárnách seženete za pár korun vzorky mléka, abyste nemusela kupovat celou krabici když nevíte zda bude miminku vyhovovat.

Komentáře uživatelů ...

4. 10. 2011 23:19:56
Môže mu robiť zle to mliečko ja som tiež používala sunar .sunar je ťažký na žalúdok a je sladký skúste dať Nutrilon môjmu to pomohlo a bol spokojní možno vám to pomôže
5. 10. 2011 20:11:50
dakujem za radu, niekedy ked pijeme mliecko tak mu neako divne hrci v zaludku, neviem ako to opisat taka ozvena akoby
14. 10. 2011 18:13:46
tak skusila som mu nutrilon a ma hnacku aj inak to vonia, teraz neviem ci to este horsie alebo si zvyka na mlieko ? mam sa vratit k sunaru alebo nadalej použivat nutrilon ?

Stolice u dětí Předkožka u dětí Dětská strava Spánek u dětí