30322  5. 10. 2011 10:55:15 - martina0002

Antikoncepcia Maitalon?

Dobrý deň,
dnes mi doktorka predpísala atk. Maitalon predtým som brala Lunyttu lenže sa mi vrátili bolesti pri menštruácií a vždy na začiatku bratia som sa vyhádzala. Chcem sa spýtať či má táto atk. Maitalon priaznivé účinky na akné a aj ked mi povedala dr. že je odvodnovacia tak ako Lunytta tak sa bojím že s nej priberem lebo čo som si čítala fora na interente tak niesú moc dobré ohlasy na túto ant. :( som s toho zúfala, lebo je to už moj tretí pokus vybrať si atk ktorá by mi pasovala. Ďakujem za odpoveď

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Je třeba si uvědomit, že každá žena je zcela odlišná a proto může nalezení vhodné HAK trvat i delší dobu, takže není důvod k žádnému zoufalství, přibírání na váze a ovlivnění pleti je taktéž zcela individuální.

Komentáře uživatelů ...

5. 10. 2011 12:11:06
Každá HA má teoreticky přiznivé účinky na akné. Internet a fóra jsou morem, kde se vyjadřuje kdejaký laik, který nemá ponětí o problematice věci. Z čeho jste zoufalá? Je problém jíst třeba 4 různé HA za rok, než najdete tu pravou? Myslíte si, že si někdo všimne, že přibere 3 kila? Vašemu partnerovi to je nejspíše úplně ukradený, toho zajímá jaký u uděláte sex a co mu dáte k jídlu a pití. Tak se vzpamatujte, nepište nesmysly.
5. 10. 2011 17:21:29
Mna nezaujíma či je to môjmu priateľovi ukradnuté alebo nie odkiaľ vy môžte vedieť či vlastne priateľa mám a dalšia vec je že neviete koľko som vlasnte pribrala. Vždy som bola chudá a po vybratí minervy som pribrala 7-8 kíl a myslím si že to viditeľné je tak ked chcete ludí na tomto fore strápnovať a nie pomáhať tak sem radšej ani nepíšte.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky