30345  5. 10. 2011 19:05:32 - kovacko

Ako prežiť nešťastnú lásku?

Mám veľký problém pred pár dňami ma opustila priateľka s tým že už necíti to čo predtým. Pravdepodobne ma prestala milovať. Som si viac než istý že predtým ma milovala. Sama mi napísala že nevie prečo to z nej takto opadlo. Najprv som silno bojoval no potom som to vzdal a zazelal vsetko dobre dalej. Je nejaká nádej že sa jej to uleží všetko v hlave a začnem jej chýbať? Vravela aj to že nás rozdelila kvoli tomu že to bude pre nás lepšie. Teraz mám neuveritelné stavy strašne ju lubim. Nevidím v živote ziadny zmysel, uplna prazdnota, nechuti mi jest, nic sa mi nechce a to najhoršie že mam myslienky k samovrazde. Neda sa to vydrzat. Neviete mi niekto pomoct?

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Na nešťastnú lásku nie je iný liek než čas. Treba to vydržať a tešiť sa no to, že raz spoznáte takú ženu, ktorá Vás už neopustí. Ja som toho názoru, že je lepšie ak Vám partnerka povie narovinu, že už tá láska tam nie je. Niektoré ženy, ale aj muži, namiesto úprimnosti dokážu ruinovať vzťah a robiť tomu druhému zle, len aby koniec spravil ten druhý. Viem, že to teraz veľmi bolí, ale verte, že nájdete inú partnerku a budete šťastný.

Komentáře uživatelů ...

5. 10. 2011 19:24:18
Když jí začnete chybět, pak jen z nedostatku kontaktu s jiném mužem, která nenajde. Nikdy se to už nedá vzít zpět, pamatujte na to. Může se stát, že dojde k nějakému i intimnímu kontaktu, ale zase jen, že není nikdo jiný dostupný, než vy. Čím dříve to pochopíte, tím lépe. Pokud vás to bude hodně trápit, pak to bude trvat rok, než to přebolí. Problém je vaše zamilovanost, chápu ji, ale najděti si náhradu, čím dříve tím, lépe pro vás!! Milujete virtuální ženu, která už neexistuje. Kruté, ale pravdivé.
kovacko
5. 10. 2011 21:42:26
Musím sa s tým zmieriť. Ale tento pocit je zničujúci naozaj nevidím v ničom zmysel. A v hlave mam aj myšlienky ako spácham samovraždu. Celý svet sa mi zrútil. Tá prázdnota a to všetko
5. 10. 2011 22:07:35
Se vám divím, kvůli jedný slepici s ebudete věšet? To si myslíte. že jiná není v posteli lepší než ta vaše?
5. 10. 2011 23:16:18
Je to ťažké. Trápiť sa budete dlho. Adekvátne tomu ako ste ju mal rád. Život si zatiaľ neberte. Za pár mesiacov sa na to budete dívať inak. Nebudte sám, športujte relaxujte s kamošmi. O pol roka ak stretnete niekoho zaujimáveho nebráňte sa. Je to najlepší liek na váš bôl.
17. 10. 2011 11:36:21
kamarat,co ti poviem?ked som to cital tak som sa az zlakol ze kedy som to stihol napisat.Prezivam si uplne rovnake stavy ako ty.mne to povedala po siedmich rokoch a mam pocit,ze to uz nezvladnem.uz su to tri tyzdne a kazdy den je to len horsie.neviem ci to zvladnem a prezijem.musime to brat take ako to je,ale to je najtazsie.drz sa a hlavne si nic neurob,ale myslienky takehoto charakteru mam aj ja.
PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
21. 10. 2011 13:31:20
A čo vyrieši samovražda? Len sa ukrátite o to, aby ste našli tú pravú. Okrem toho, keby každý chcel zomrieť po nešťastnej láske, tak tu už nik nie je na tomto svete a ani ja by som Vám nepísala... Vydržte to!

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy