30374  6. 10. 2011 15:27:11 - lokalita

Neschopnosť dosiahnutia orgazmu

Dobrý deň,
som mladý 24 ročný muž, za môj aktívny sexuálny život som nedosiahol orgazmus inou cestou ako sebauspokojením.Som si vedomí toho že tento problém bol jedným z hlavných faktorov prečo moje vzťahy stroskotali. Nerozumiem však prečo tento problém pretrváva. Odbornú pomoc som ešte nevyhľadal ale skúsil som na probléme sám pracovať, zmena životosprávy, športovanie, kompletný celibát - zahrňujúci i masturbáciu,otvorená diskusia s poslednou partnerkou avšak problém stále pretrváva. Momentálne som slobodný a spozoroval som následujúce zmeny, som velice ľahko zrušiteľní ale potrebu mať sex-styk nemám. Cítim sa opustený a ako menej cenný muž. Za radi budem vďační .

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
obávám se, že Váš problém přes online poradnu nevyřešíme. Budete muset navštívit odborníka (urologa/sexuologa), který Vám určitě poradí, jak dále situaci řešit.

Komentáře uživatelů ...

6. 10. 2011 15:29:14
pomůže vám terapie a hlavně o tom vykládejte, za toto nemůžete a v žádném případě se nemůžete za toto podceňovat
6. 10. 2011 16:00:13
Ďakujem za vašu radu, avšak je veľký rozdiel o probléme rozprávať a riešiť problém k zdravému sexuálnemu životu patrí dosiahnutie orgazmu. Partnerky na začiatku velice uvítali že sex ktorý mali so mnou trval niekoľko násobne dlhšie, lenže po čase som videl že začínali nadobúdať pocit že ma nedostatočne sexuálne uspokojovali, čo viedlo k experimentovaniu v sexuálnom živote , avšak v neposlednom rade to viedlo k tomu že ma začali podozrievať z neveri a inej sexuálnej orientácií.
7. 10. 2011 16:14:40
Obávám se, že abstinencí od masturbace se to nevyřeší. Tím se jen bude stupňovat vaše podrážděnost a mohla by vést až k nějakému nerozumnému a nepřiměřenému jednání. Tady jedině pomůže urolog nebo sexuolog. Spíš bych zkusil toho urologa. Neostýchejte se a jděte k němu.
7. 10. 2011 19:23:43
Ďakujem za radu v najbližšej dobe vyhľadám urologickú pomoc

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie