30402  7. 10. 2011 13:45:14 - tatianadezert

Plodné dni

Dobrý deň.
Chcem sa opytat, ci plati vypocet plodnych a neplodnych dní cez tu kalkulacku na internete rovnako aj vtedy, ked mam cyklus inak pravidelny, len teraz mi menzes meskal asi 1 tyzden a chcem si vypocitat plodne a neplodne dni pre tento mesiac. Nema omeskana menstruacia nejaky vplyv na vypocet plodnych dni? Ďakujem za odpoveď.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Kalkulačka na internetu je pouze orientační. V případě, že nemáte pravidelnou menstruaci, není možné se jí řídit. Navíc tato metoda je značně nespolehlivá.

Komentáře uživatelů ...

7. 10. 2011 14:08:05
Mila Tatiana, dúfam, že sa neriadiš len kalkulačkou z internetu, lebo tá je len informatívna. Ak sa chceš riadiť plodnými a neplodnými dňami, tak si zožeň knižku o Bilingsovej metóde a poriadne si ju naštuduj. Lebo plodné a neplodné dni netreba počítať, ale treba ich vedieť určiť na základe fyziologických zmien tvojho tela. Konkrétne na type vylučovaného hlienu alebo bazálnej teplote.
tatianadezert
7. 10. 2011 15:13:55
A myslite,ze 6 dni od zaciatku menstruacie,ked uz len spinim mozem uz mat plodne dni? Ked zohladnim napriklad vyskyt hlienu,ktory momentalne nemam ziadny?

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky