30567  12. 10. 2011 16:30:10 - Federline

Manželka nemá chuť na sex

Zdravím Vas.
Pisem ohladom toho ze moja manzelka nema chut na sex a sex mavame max 1-2 razy do mesiaca. Problem zacal hned pri nasom prvom sexe.Sme spolu uz od 17 rokou az do teraz cize toto je 6 rok. Manzelka bola panna a pri prvom styku sa stazovala na bolest, bral som to normalne tak sme skusali oralny sex a obcas aj pohlavny styk. Dalsim problemom je ten ze pri pohlavnom styku nikdy nedostala orgazmus a oralny sex uz nechce robit. Skusil som skoro vsetko od predohry az po rychlovku atd ale stale ma odbije a sex mavame len vtexy ked sa oto snazim 3-4 dni. Posledny rok co sme spolu sa najskor musi urobit sama s rukou a az potom mozme mat sex a aj to len par minut lebo ju to vraj velmi boli,alebo ma nejake ine vyhovory. Myslel som si ze ma nejakeho milenca ktoryy ju uspokojuje ale zatial sa mi nic take nepotvrdilo, skusam hoco aby sa to zlepsilo pri rozhovore o sexe byva podrazdena a skoro stale to konci tym ze sa pohadame. Ked jej poviem ze pojdeme k sexuologovi tak povie ze pojdeme a ked pride nato tak povie ze nejde alebo nieco take. Prosim poradte mi, ak by bolo treba rad dam dalsie informacie ohladom nasho vstahu nakolko chcem aby sa to vsetko zlepsilo... DAKUJEM

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
přes internetovou poradnu Vám bohužel nedovedu poradit lépe, než vyhledat společně s manželkou sexuologa příp. si spolu otevřeně pohovořit, kde je problém. Žádné jiné řešení mě v tuto chvíli nenapadá. Váš problém musíte řešit oba dva. Samotnému se Vám danou situaci nepodaří nikdy vyřešit.

Komentáře uživatelů ...

12. 10. 2011 16:46:41
A co keby ste jej pomohli pri tom ked si to bude sama robit?treba sa len o tom otvorene porozpravat trebars aj pri pohariku vinka vtedy su zeny otvorenejsie.
Federline
12. 10. 2011 16:48:31
Vsetko som skusil , ale nic mi nepomaha .-(
12. 10. 2011 16:54:59
Po 6 letech manželství se moc nedivte, že má už jiné zájmy, než sex a samozřejmě v tom hraje velkou roli její celoživotní nezájem o sex. Co popisujete jsou důvody, proč si nebrat pannu a proč se spíše orientovat na ženy, které měly více sex. partnerů. Jsou totiž již vyzkoušené resp. "zajeté", mají sex. zkušenosti, nestydí se a je u nich jistota, že sex funguje, jak by se dalo očekávat. Myslím, že paní milence mít nebude - soudě z toho co píšete. Ona se bez sexu obejde a nepořebuje ho moc k životu. Smiřte se s tím, že se už nic moc nezmění. Spíše zjistěte zda jde skutečně o nechuť nebo jsou za tím jiné důvody, např. nějaký vývojový problém, stud, bolest, strach z těhotenství, ale i vaše nedostatečná hygiena penisu, případně jí někdo v mládí zneužíval atd. Těch důvodů může být opravdu hodně.
12. 10. 2011 16:57:28
tak potom na gyndu ci je tam dole vsetko v poriadku ak ano tak k sexuologovi inak vam neviem poradit ked uz ste vsetko skusili,cudujem sa ze jej na tom nezalezi.
Federline
12. 10. 2011 17:06:57
No stymi problemami to moze byt a skusal som snou ist k lekarom ale nic stoho nebolo , jej to uz asi aj vyhovuje ,,,co sa tyka hygieny tak ta je tak ako ma byt, o zneuzivani nevravela nic ale pochybujem ze bu ju niekto zneuzil . Co sa tyka sexu tak ked to konecne robime tak stale len jednu polohu pouzivame .
12. 10. 2011 17:07:42
K příspěvku nad: Když někdo nerad lyžuje, pak by si kupoval lyže a jezdil na hory?
12. 10. 2011 17:09:15
Smiřte se s tím, čím dříve, tím lépe. Ušetříte si čas a zklamání. Je na vás, jak to řešit (milenka, rozvod). Moc možností nemáte.
Federline
12. 10. 2011 17:15:21
Uz som premyslal aj nad tymato moznostami , radsej by som mal milenku nakolko mame maleho 3 rocneho syna
12. 10. 2011 17:16:55
Když budete mít milenku, stejně se to jednou provalí. Uspořádejte si své finance a majetek tak, abyste neodešel s jedním kufrem.
Federline
12. 10. 2011 17:17:58
:-D kdyz se provali tak se provali ... he
Federline
12. 10. 2011 17:18:26
a jeste jedna vec je normalne ze ma vzrusuje jej mama ???
12. 10. 2011 17:20:24
No jedině, že by máma kryla vaší jinou nevěru, za občasný "úplatek", ale to je cesta do pekla :-).
Federline
12. 10. 2011 17:28:42
No skusal som si ju nejak nahovorit ale nic priame som neurobil bojim sa toho ze by bol stoho riadny pruser
12. 10. 2011 23:01:52
No kamarát, tak to by teda prúser bol. Od toho ruky preč ! Keď do pekla , tak na peknom koni! A ak počítam, tak jej matka má minimálne 40 rokov. Myslím, že by si mal hľadať inde. Ale teraz vážne. Moju manželku som mal tiež od jej 17 tich rokov. Začiatok bol katastrofa! To bolo pochopiteľné. Najprv starch z otehotnenia, potom zasa skúsenosť s prvým "boľavým" sexom, asi to poznáš. V každom prípede to fungovalo tak nejako ako u vás. / Jedna poloha, hlavne potme, orál nasilu, bez pôžitku / O každej "novote " debaty, až hádky. Nakoniec sa potvrdilo a to na 100 % vždy, že to čo som ako skúsenejší navrhol je dobré pre obidvoch. V každom prípade som bol vždy iniciátor ja a nikdy nič nešlo "iba tak" , nie tak že by ma manželka nejako milo prekvapila. Po štyroch takýchto rokoch manželstva som ju podviedol a ako liečbu šokom som je to aj povedal. Samozrejme , bolo to na spadnutie. Mali sme vtedy trojročné dieťa. Nejako sme to rozchodili, sme spolu doteraz. no nič extra sa ešte zopár rokov nemenilo, všetko to šlo ako na suchý zips, stále bol treba nejaké presviedčanie. A to berie tomu všetkému iskru. Faktom zostáva , že po tridsiatke zostala manželka ako vymenená- jednoducho sexuchtivá. To ale bolo tak trocha neskoro, nakoľko ja som bol už z tých večných "násilností" otrávený a premňa to bolo tak povediac "po funuse". Už mám aj štyridsať, to je fakt. Nie je to vek, kedy by sa končilo, ale najlepšie roky na nespútaný a výkonný :-) sex mám za sebou. Viem ako na tom si , viem že ťa to žerie, je to na šľaktrafenie , viem ! Moja rada? Ak si sa presvedčil , že problém nie je inde / zdravotný, či iná objektívna príčina / a pani je aj pri rozhovore na túto tému podráždená, tak sa jednoducho na to vykašli. Nerieš čo sa riešiť nedá. Nájdi si milenku a udrž si rodinu. Je fakt, že časom sa to spravidla prevalí, ale čo sa dá robiť? Máš si nechať utrhnúť " dekel" ? Možno by som z dôvodu "fair jednania" manželku na túto možnosť upozornil. Upozornil , nie vydieral. Pokojne , rozumne , polopatisticky. M.
13. 10. 2011 14:45:25
Len hej pekne povedz, že staré porekadlo " čo nenájdem doma, hľadám niekde inde" platí aj pri sexe a nech sa potom nediví, že sa nejaká taká milenka časom pritrafí. Buď ťa uspokojí ona alebo musí brať na vedomie že sex. energiu musíš vybiť niekde inde, a povedzme si narovno, že vlastné ruky nestačia a tak bude žiť v dojme že si to robíš sám, alebo máš milenku, čo jej časom bude možno jedno, alebo sa postaví k tomu o 180 stupnov inak a docieliš čo chces a potrebujes
13. 10. 2011 15:25:32
myslim si osobne, ze tu ale nejde o to, ze "bud, alebo", alebo "daj mi co potrebujem, inak si najdem milenku". Tak uz zacinaju podvody a klamstva. OK, ak Ti to nevadi, pre-mna za-mna.. kazdeho osobna vec. Je to tak, ze Tvoja partnerka nema chut na sex ako ty, nepotrebuje ho k zivotu, ma ine hodnoty, sex pre nu nie je v zivote dolezity. Taku partnerku si si nasiel, taku zenu si si zobral a dobre si vedel do coho ides, kezde opisujes ze take to bolo uz od prveho sexu.. Cize si musel vediet, ako vnima sex. Asi si sa s nou ozenil, z inych dovodov, kedze je Tvoja manzelka a ste spolu uz niekolko rokov, pravdepodobne tam zavazili ine jej dobre vlastnosti a ine priority. Zrazu sa to zmenilo? Jednoducho, vedel si, koho si beries, tak?.. Moj osobny nazor je, ze ked sa zacne klamat a podvadzat, tak naco taky vztah? Potom bud brat vsetko s tym dobrym alebo aj zlym, alebo vzdam vsetkeho.. neda sa mat aj aj.. aj manzelku, aj milenku. Docasne ano, ale casom Ti to prerastie cez hlavu. Vela zdaru prajem ;)
14. 10. 2011 8:06:29
ta nic, ostava vam len vyhonit si pri porne pri veceroch
14. 10. 2011 23:06:31
No, ja osobne(vlastne nepriamo) mám s podobným vzťahom skúsenosť. Moji rodičia na tom sú asi podobne. Až na to, že mamina bola spočiatku veľmi aktívna a až neskôr sa začala vyhýbať sexu. Ináč sa mali rodičia veľmi radi a vo všetkom si pekne rozumeli. Mama aj otec boli (a dodnes) sú fyzicky veľmi príťažliví a atraktívni ľudia. Takže rozhodne o ponuky mimomanželského sexu nemali núdzu. Mama vzhľadom na svoju nechuť k sexu zrejme mimomanželský vzťah nemala. Ona je celkove v tejto oblasti rezervovaná, nehovorí o tom, nevtipkuje na tú tému a hanbí sa. Otec je naopak veľmi otvorený a prirodzený. Pravdepodobne to rieši celé tie dlhé roky iba masturbáciou, hoci nie je vylúčená ani možnosť že mal milenku. Svojmu vlastnému dieťaťu by sa s tým asi ťažko zdôveril, že? Ale zasa na druhej strane si myslím, že by sa to bolo po toľkých rokoch určite prevalilo - hlavne v malom meste. To podstatné, čo som chcela povedať je, že aj v takomto prípade môže mať pár pekný a šťastný manželský život, že to nemusí byť až taká hrozná tragédia. Aj keď si osobne ako žena a manželka myslím, že to nie je dobré a správne od vašej partnerky, že sa nedokáže prinútiť aspoň sa pokúsiť to vyriešiť u odborníka (sexuológa). Prajem veľa zdaru a dúfam, že sa Vám to nejako podarí vyriešiť alebo prekonať. Dana.
Peari
16. 3. 2013 0:26:19
Zkus se podívat na DVD Libido- www.ruzovyslon.cz/dvd-porno/bohem-filmy-s-pribehem-cz-dab/ manželka v tomto filmu má stále špatné nálady a manžela to rozčílí, tak jí pořídí doktora...
Admin [Administrátor]
6. 9. 2016 8:29:16
Téma uzavřena !!!

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie