30573  12. 10. 2011 19:28:54 - mamba12345

Bolest po pohlavním styku

Dobrý den,
Včera jsem měla po dlouhé době (přibližně asi šestý) pohlavní styk. První a druhý docela bolel, pak ne a tet zase jo. Já si myslím že sem nebyla dostatečně uvolněná (protože jsem se bála že nám někdo vtrhne do pokoje) A přítel má taky docela šikorý penis. I tet asi po 24 hodinách cítím při nějakých pohybech(tedy hlavně když sedím) bolest jakoby unitř pochvy. Můžete mi PROSÍM někdo poradit čím by to mohlo být? Jinak za pár měsíců mi bude 16.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
doporučuji používat lubrikační gel a na pohl. styk si najít místo, kde budete dostatečně uvolněná a nebudete se muset strachovat, že někdo příjde, příp. se zamčete. Nepomůže-li ani kombinace lubrikačního gelu a dostatečného uvolnění, tak vyhledejte svého gynekologa.

Komentáře uživatelů ...

14. 10. 2011 15:48:34
6tý pohlavný styk a 15 rokov? no pekne... najskor by som to riešil gynekologickou prehliadkou, potom budete múdrejší..
20. 10. 2011 8:16:52
malý vek a veľký penis to k sebe jednoducho nejde. počkajte s tým kým budeš staršia a tvoja pošva dosiahne dostatočnú elasticitu a zavlhčovanie. mam taky dojem, že ťa kamarát "drel nasucho". neboj, o par dni ta tie neprijemne pocity prejdu, ale rozhodne prestaňte experimentovať v tvojom veku. je to dost nezodpovedne.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie