32104  27. 11. 2011 0:05:21 - Bejby

Trasenie

Dobrý večer.
Oslovil ma muž, stretávali sme sa, strašne sa mi páčil. Podviedol ma, ale tým pádom to celé stroskotalo, odcudzili sme sa, vyhýbame sa, nekomunikujeme spolu. Muselo ma to ale strašne raniť. Mojím problémom je to, že: pracujem v supermarkete za pokladnou. Pár krát nešťastnou náhodou sme sa tam stretli, v momente ale, ako ho zbadám, kdekoľvek, či už samého, alebo s novou priateľkou, začne sa mi triasť hlava i krk. Neskutočne. Nie som schopná ani používať pokladňu v tom momente. Robí mi to veľké balamuty v práci. Čo s tým? :(

PhDr.Burdova   PhDr.Burdova [Psycholog]
Je těžké Váš stav posoudit takto na dálku. Možná máte sklony k tikům (rychlé, opakované záškuby svalů krku a mimických) nebo máte i jindy problém s třesem např. rukou? Pokud se objeví nezvyklý třes, je dobré to konzultovat s lékařem, který Vás může objednat na neurologické vyšetření, aby se případně řešil medicínský problém.
A co je pro nás důležité, Váš třes prozrazuje, že Vám přítel stále není lhostejný. A navíc, jde vidět, že jsou tyto pocity ve Vás hluboko zasunuté. Bylo by dobré, abyste si dopřála víc času na to, co se stalo, zavzpomínat. Dát pocitům průchod a čas. Když pak expřítele uvidíte v samoobsluze, uvědomte si, jak se k Vám zachoval. Ve skutečnosti si nezaslouží ani špetku Vaší pozornosti. Natož ještě nějaké trápení navrch.

Komentáře uživatelů ...

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy