32148  28. 11. 2011 18:24:32 - karlis

Nálada na nic

Dobrý den.
Moc rád bych chtěl mít vztah, již strašně dlouho hledám a nic. Poslední dobou z toho mám deprese (ale není to nic hrozného). Opravdu už nevím, co dál... Říká se, že nejdříve musím mít rád sám sebe a pak teprve můžu vůbec mít rád někoho druhého. Ono na tom asi něco bude. Takže se ptám: Jak se pozná, že mám rád sám sebe? Není to hloupá otázka?

PhDr.Burdova   PhDr.Burdova [Psycholog]
Myslím, že kdybyste sám sebe rád neměl, tak to brzy poznáte, protože byste se v životě necítil dobře. Pro Vás je spíše snad náročnější být po nějakou dobu sám. Na hledání partnera není třeba spěchat. Nejste ani limitovaný biologicky, jako ženy. Proto se víc soustřeďte na vlastní život, práci, zájmy, setkávejte se s přáteli. Určitě se vhodná partnerka dříve nebo později objeví. A bude to v okamžik, kdy to budete nejméně čekat.

Komentáře uživatelů ...

honest4
30. 11. 2011 22:19:49
Dobry den..mozno je chyba,ze hladate partnerku,pretoze ta pride prave vtedy,ked to nebudete cakat.Naco si ju hladate nasilu,ved predsa pride sama od seba.Nechajte tomu volny priebeh,urcite sa dockate.Len sa zbytocne znervoznujete,ze niekoho hladate a stale nic.Ci ste sebavedomy a mate rad sam seba zistite tak,ze ste vo vacsine veci spokojny sam so sebou.Dalsim znakom je,ked sa nekritizujete.Ked sa citite stastny ako vyzerate,ako sa spravate.Netreba to vsak prehanat.A ci mate rad sam seba?.nie,nemate,inak by ste sa nepytali ;)..

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy