3254  2. 7. 2009 17:59:14 - terezka

Ličba HPV

Chcem sa opýtať, či po vyliečení HPV sa nemusím báť, že sa ešte niekto odo mňa nakazí? A či sa to dá úplne vyliečiť. Ďakujem.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Asi vás veľmi sklamem, ale HPV vírus sa nedá vyliečiť, dajú sa liečiť len jeho príznaky. Ak sa ním raz nakazíte, tak vám v tele ostáva po celú dobu života. Viac informácií nájdete o tejto chorobe, liečba a diagnostike na stránke http://www.pohlavne-choroby.eu/pohlavne-choroby/papilomavirus-hpv-virus.html

Komentáře uživatelů ...

28. 7. 2009 16:54:49
Pardon, ze vam skacem do temy, ale nerozumiem, ako to funguje. Ak mam HPV, ale bradavice uz nemam, mozem nakazit cloveka, ktory HPV nema? Nakazit sa da len cez HPV bradavicu alebo aj inym sposobom (cez ludske tekutiny, spermie, krv, atd.)
Kacenka [Porodní asistentka]
29. 7. 2009 15:42:16
Prosím prečítajte si http://www.pohlavne-choroby.eu/article/103/ludsky-papilomavirus.aspx tak o tom čo sa o HPV vie píšem pomerne podrobne. Viac informácií ani ja nemám, nie som špecialista na tieto venerické ochorenia.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie