32889  21. 12. 2011 10:23:21 - sima20

Ureaplazma, mykóza a streptokok

Dobrý deň,
už asi rok a pol trpim mykozami. Pred par mesiacmi mi zistila doktorka streptococa ktoreho preliecila a mne ale stale pokracovali problemy s mykozou tak mi konecne urobila stery na vsetko a zistila mi ureaplazmu, na ktoru mi predpisala 3-dnove antibiotika, ktore predpisala aj mojmu partnerovi, s ktorym som uz 2 roky a sme si 100% verni! Dnes bol moj partner na kontorle u dermavenerologicky, ktora mu povedala ze antibiotika, ktore predpisala moja gynekologicka nie su dobre a ze mala predpisat nejake 10 dnove lebo s takymito nema dobre skusenosti. Myslite si ze moja gynekologicka urobila dobre alebo by som mala vymenit gynekologicku?

LachetaJ   LachetaJ [Gynekolog]
Dobrý den. Netuším, jaká antibiotika vám gynekoložka napsala. Možností je více. Já osobně předepisuju oběma partnerům Doxybene na 7 dní.

Komentáře uživatelů ...

Marina
21. 12. 2011 18:11:53
Věrní být můžete, ale pravděpodobně to měl tvůj přítel od předešlého vztahu. Já mám přítele také 2 roky a před půl rokem mi byla zjištěna také ureoplasma. Často jsem chodila na gyn., že mám časté mykózy (které před vztahem nebyly vůbec) a že se mi neco nezdá, tušila jsem, že to bude nějaký zápal a byla to ureopl. Dokorka mě ujistila, že většinou probíhá bezpříznakově, takže ji člověk může mít i několik let. My sme měli atb na 14 dní. Ty 3dnové jsou na nic. Když doktorce došly výsledky, tam tam byly napsané ATB, na které má ta ureopl. největší citlivost a také míra "zamoření" v těle. Jako první ATB se předepisují doxycyklin, doxybene atd. Většinou se ATB dávají na 14 nebo 21 dní.
sima20
28. 1. 2012 15:30:04
Určite som to nemala od priatela lebo ja som jeho prva partnerka. A po tych 3-dnovych antibiotikach som po vytere mala stale ureaplazmu a tak mi dala tie 14-dnove doxybene... Teraz sa ale bojim ze by to mohlo nejako zle ovplyvnit moju plodnost...A este k tomu mam momentalne pocit ze mam zapal mocovych ciest...

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky