32902  21. 12. 2011 21:29:33 - Lubkaaa

Červená špička žaludu

Dobrý večer.
Obracím se za Vámi s dotazem. Mám zarudlou špičku žaludu a i červený vnitřek močové trubice. Nijak mě to nesvědí ani nijak nebolí, žádnou krev v moči nepozoruji jen mi přijde že mi samovolně občas unikne nějaká ta kapka moči. Je to normální? Může to mít nějakou souvislost? Asi před mesícem jsem si opařil žalud ve sprše velmi horkou vodou, nijak jsem to nelčil, par dní jsem to jen trochu cítil, může to být zarudlé kvuli tomu? Předem děkuji za odpověď. Omlouvám se za nekvalitní foto, nevím zda na něm bude něco znatelné

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Červená špička žaludu

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Únik, řádově kapek, není nutné považovat za nic patologického (zvláště, je-li únik po vymočení). V případě většího množství se obraťte na Vašeho urologa. Jestliže Vás žalud nesvědí, nepálí a ani při močení nepociťujte žádné nepříjemné pocity, tak nebudou nutná žádná opatření. Souvislost s opařením před měsícem nevidím.

Komentáře uživatelů ...

Bader
24. 12. 2011 7:19:24
Červená "špička"občas býva. Určite ste to mal i predtým, ale ste si to nevšimol. Nemusí isť o prejav žiadnej choroby. Únik moču pozorujte i v priebehu dňa? Pár kvapiek po vymočení je normál. Samovoľný únik by nemal byť.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot