32943  23. 12. 2011 20:26:40 - ulas

Úzka vagína?

S pritelkyni jsem uz pul roku a samotny pohlavni styk se nam stale nedari, prozoze ma pritelkyne uzkou pochvu. Pohlavni styk prede mnou s nikym nemela a bohuzel ani sama nevi zda o panenskou blanu mohla nekde (napriklad u gynekologa) prijit. Kdyz to delam prstem, tak ji to neboli a ja necitim zadny odpor. Predehru vedeme a celkove si umime poradit tak, aby se nam to libilo obema ale pritelkyne si to cely zacina moc vycitat a ma strach ze co mi nemuze dat ona, pujdu hledat jinam. Me osobne tenhle nazor pripada nesmyslny protoze prozitek z mazleni je s ni i tak daleko silnejsi nez jaky sem zazil se sexualnimi partnerkami pred ni. Snazim se ji to vysvetlit ale spise asi potrebuje vedet cim to je a jestli se s tim da neco delat.
Napadlo me jestli to nemuze byt jejim vekem (18) a tim ze je pomerne dost stihla.
Znam ji nekolik let a zmeny jako rozsireni boku a zadecku jsem si zacal vsimat az pred rokem. Myslite ze proste jen potrebuje naky cas aby se jeji telo dotvorilo z divky na zenu, nebo je jiny problem. Moc dekuji za odpoved.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Osobně si spíše myslím, že je přítelkyně nedostatečně uvolněná. V případě, že budou problémy přetrvávat, tak by bylo vhodné situaci řešit s gynekologem. U panny se vyšetření provádí per rectum tj přes konečník.

Komentáře uživatelů ...

Bader
24. 12. 2011 4:53:01
Môže to byť i psychika. Proste má blok a vás "nepustí". Nemôže za to. Možno zažila už nejakú nepríjemnú skúsenosť, alebo sa niečoho veľmi bojí. Je dobre, že ste trpezlivý. Nič na silu! a robte len to čo je príjemné a čo dovolí. Chce to ozaj čas, veľa nehy. Podľa mňa sama naznačí kedy by to šlo. I pri mazlení použite lubrikant. Ak by sa to i do mesiaca, dvoch nepodarilo bolo by vhodné vyhľadať gynekológa.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie