33022  28. 12. 2011 0:34:58 - Michal013

Problém s erekciou

Dobrý deň,
mam 19 rokov a mam problem s erekciou. Pri bozkavani s dievcatom, pozerani porno filmu, tancovani telo na telo alebo ked ma dievca drazdi cez nohavice stym nemam problem dostavy sa mi 100 % erekcia tvrdost ale akonahle uz pride ku priamemu kontaktu s dievcatom moj penis klesne. Sam som vzruseny v tu chvilu ale erekcia pominie. Ked takto zlyham a som dajme tomu za 5 min zase sam a skusim masturbovat tak zas dostanem 100% erekciu. Najprv som myslel ze je to vplyvom alkoholu ale ked som skusal kontakt s dievcatom za triezva zas som zlyhal. Preto som sa radsej uz sexu vyhybal. Sam si myslim ze je to skor psychycky problem ako fyzicky. Za odpoved dakujem.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Nepůjde o žádný závažný problém. Dle mého názoru pouze moc myslíte na to, že se erekce nedostaví či dojde k ochabnutí penisu. Důležité je se max. uvolnit a nemyslet na to, pak by neměl být žádný problém. Bude-li i přesto problém dlouhodobě přetrvávat, doporučuji vyhledat sexuologa a problém s ním řešit.

Komentáře uživatelů ...

boby
28. 12. 2011 20:07:18
Určite je to psychika Michal 013 , nič iné to nie je . U mladých mužov sa to stáva. Neboj , prejde to, len "pracuj" :-)

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie