33047  28. 12. 2011 15:48:56 - luk1502

Fimóza?!?

Dobrý deň,
chcem sa spýtať, že nemám problémi s preťahovaním penisu, ale ked je stropený ide tažšie a ked je stiahnuta zvyčajne to bolí, ešte mám taký problém čo viem že chlapcom sa pri stropení stiahne sám a ostatne za žaluďom mne sa vôbec nestiahne a ked ju stiahnem ja tak to boli ako som písal a stiahne sa zpäť. Teraz neviem či mám kupiť niaku mastičku alebo mám isť na celu alebo čiastočnú obriezku (najradšej by som chcel aby sa to vyliečilo cez rezania) a urológovy niesom odhodlaný ísť alebo to hovoriť rodičom. Ďakujem za odpovede.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
V případě, že nejde přetáhnout předkožka přes žalud resp. je to bolestivé, budete muset vyhledat lékaře, jiné řešení není. Jde-li o malé zúžení je možné vyzkoušet mast s obsahem kortikostreroidů, která předkožku rozvolní. Mast je ovšem na předpis, takže se lékaři opravdu vyhnout nelze. Čím dříve začnete problém řešit, tím lépe. Je-li Vám více, jak 15 let, můžete k lékaři jít sám. V opačném případě je doprovod rodičů nutný.

Komentáře uživatelů ...

Bader
29. 12. 2011 10:31:00
Vyzerá to tak, že budete mať zúženú predkožku. Bolo by najvhodnejšie zájsť k urológovi a ten vám poradí. Môžno obriezku nebude treba ani úplnú ani čiastočnú. V niektorých prípadoch pomôže masť. Ale to musí posúdiť lekár. Neváhajte. Riešte to radšej teraz a nie neskôr až budete chcieť viesť plnohodnotný sex. život.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot