33067  28. 12. 2011 22:49:32 - terryez

Orgazmus vs tabletky?

Dobrý deň,
mám 23, rok a pol užívam tabletky. Nikdy som nemala problém s orgazmom, až na posledné týždne. S partnerom sa ľúbime, nemáe nijaký problém, ani spoločný, ani v ostatnom živote, nijaké stresy,hoci je pravda že som bola dosť vyťažená povinnosťami, narušilo mi to spánok, ale pri nom mi naopak bolo vždy fajn. milovanie s ním ma baví, nemyslím na nič iné, som uvolnená a predsa prirodzenou cestou nedosahujem orgazmus.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Dle mého názoru problémy s orgasmem HAK nezpůsobuje. Příčinu problému bych viděl v momentálním stresovém období, nedostatku spánku. Jakmile bude spánek zase pravidelný a budete mít méně starostí, tak se stav zcela jistě upraví. Je třeba trochu zvolnit tempo a více odpočívat. Budou-li i přesto problémy přetrvávat, doporučuji vyhledat sexuologa.

Komentáře uživatelů ...

Andrea770
31. 12. 2011 13:36:51
Dobrý deň, môže to byť antikoncepciou, ak ste pred tým tabletky neužívala.Je dokázané, že ženy, ktoré užívajú antik. majú častejšie problémy z orgazmom a celkovo z chuťou na milovanie. To samozrejme ale závisí na organizme ženy. Skúste antik. na čas neužívať a používajte prezervatív. Ak sa to nezlepší, zájdite odborníkovi .
terryez
6. 1. 2012 21:08:43
Zdravím, ešte by som mala dotaz, tabletky som poslendé týždne nebrala v rovnakú hodinu ale v intervalo cca 4 hodín. Toto by to mohlo ovplyvniť ? Dakujem
Specialista [Internista]
11. 1. 2012 0:29:33
Ani tato situace stav neovnila.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie