33069  28. 12. 2011 23:15:33 - moncasino

Bolest penisu a prasklá uzdička

Dobrý večer.
Pritel si jiz cca dva tydny stezuje na bolest penisu (na zaludu zespodu jak je uzdicka). Porad ho to boli. Nemuze ani praktikovat sex. A dnes jeste k tomu mu praskla uzdicka a krvacelo to. Je na bolest nejaka masticka (nazev)nebo cim se to spravi? A ta uzdicka naroste? K doktorovi odmita jid. Predem moc dekuji za rychlou odpoved co to mze zpusobovat a jak se toho zbavit.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
V případě, že je uzdička krátká, tak je nutné stav řešit s lékařem. Nebude-li se situace řešit, tak se přítel recidivě určitě nevyhne. Samoléčbu bych nedoporučoval, vyhledejte urologa, který Vám předpíše vhodnou mast.

Komentáře uživatelů ...

Bader
29. 12. 2011 9:00:20
Uzdička sa trhá pretože je krátka. Nová nenarastie. Malá ranka sa zahojí a lekára nepotrebuje. Pri sťahovaní predkožky môže dôjsť k väčšej rane, väčšiemu krvácaniu a tam zásah lekára bude nutný. Je vhodné, aby pre budúci pokojný sex. život váš priateľ šiel za lekárom a poradil sa.
loket
30. 12. 2011 7:52:13
Ať ranku ošetřuje framykoinem, po něm se to dobře hojí, a udržuje v čistotě - po každém vymočení znava namazat. Jinak bych radil totéž co Viktor77 - jestli je uzdička krátká a trháse, pomohou mu jedině na urologii.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot