33095  29. 12. 2011 18:38:23 - ivanko

Pravdepodobnosť otehotnenia?

Včera sme mali s partnerkou viackrát sex. Na začiatku stále asi 2 minúty bez ochrany, potom už s ochranou. Nič mi neušlo, ale bojím sa či predejakulačná tekutina nemôže spôsobiť tehotenstvo. Pratnerka dostala menštruáciu 19.12.2011. Neviem či má plodné dni a aké je veľké riziko otehotnenia, či sa máme ponahlať kupiť tabletku "po" alebo nemusíme. a mám ešte jednu otázku. Je to vela 7krát sex za den (pre chlapa)?

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Otěhotnění je možné, ale málo pravděpodobné. Tabletka "po" slouží jako nouzové řešení a mělo by se užívat jen v krajních situací. Dle mého názoru není užití nutné. Na druhou otázku neexistuje adekvátní odpověď. Pohl. styk mějte tak často, jak Vám to spolu s partnerkou vyhovuje.

Komentáře uživatelů ...

lily151
29. 12. 2011 19:25:18
No skutocne, gratulujem, aky ste velky kanec, ze ste si to takto rozdali. Zjavne je to aj jedine, co vas vtedy trapilo, ze?Predejakulacna tekutina spermie obsahovat moze, ale nemusi, v tomto pripade opakovanych stykov ich obsahovala na 100% ako pozostatky ejakulacie predoslej, takze ten kondom bol uplne zbytocny, ked nebol nasadeny okamzite. Dalej ohladom plodnych dni- tazko urcit, ak predpokladame pravidelny bezny cyklus tak tam riziko je, sice este priamo plodne dni nema, ale spermia prezije vo vnutri zeny zopar dni. Takze fajn zodpovedny pristup k sexu, skutocne...Bud sa teraz budete vela modlit, alebo zoberie tabletku po. Tabletka po nie je lentilka a ma radostne nasledky, snad vam to je trocha luto kvoli partnerke a pripadnemu dietatu, aj ked o tom pochybujem.

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk