33181  2. 1. 2012 0:11:31 - BielBo

Závislosť na masturbacii

Zdravím,
mám pocit že som závisliý na masturbacii. Mám 13 rokov a masturbujem asi od začiatku 11 roka. Teraz mám také nutkanie masturbovat skoro kazdy deň a niekedy aj dva krát. Ejakulat je často veľmi riedky a občas keď si to spravím 2 krát tak ma aj bolí penis. Chcem sa spýtať a nechať si poradiť ako sa toho zbaviť, mám pocit že občas to robím iba z nudy alebo preto že môžem alebo zo stereotypu. Prosím poraďte mi ako to obmedziť, lebo mi to príde choré a nemám ani poriadny orgazmus, prežívam to len veľmi slabo. Ďakujem za odpoveď.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Osobně si nemyslím, že ve Vašem případě jde o závislost, každý jedinec má určíté sexuální potřeby, je to přirozené tj. nejde o žádný problém. Chcete-li masturbaci omezit, doporučuji si najít jinou aktivitu (píší uživatelé níže), nejlépe pohybovou.

Komentáře uživatelů ...

loket
2. 1. 2012 6:28:35
Závislost to sice je, ale naprosto neškodná. Pokud je to v průměru jednou za den, tak to ničemu nevadí a neškodí. Je zbytečné si kvůli tomu dělat výčitky. Ejakulát je řídký proto, že je ti teprv 13. Časem zhoustne. Jediný důvod k omezení, tedy aby masturbace byly méně často, je ten, aby se zlepšil orgasmus. A k tomu je nejlepší odstranit ze svého života tu nudu. Najít si i jiné zajímavé hračky, ne jen vlastní penis.
BielBo
2. 1. 2012 20:07:53
Ďakujem, mám aj iné koníčky ale keď je príležitosť... Ďakujem za komentár, len ako to mám obmedziť?
nikywalky
2. 1. 2012 20:45:19
najdi si inu cinnost a nie len sediet doma potom jasne ze sa nudis.. :) skus ist vonku s kamaratmi..:)

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie