33236  3. 1. 2012 0:37:09 - sisino

Nepríjemný pocit pri masturbácii partnerky

Dobrý deň.
Mám 19 a chcel by som sa spýtať, alebo skôr poradiť ohladom svojej priatlky, s ktorou začíname. Dalo by sa povedať s intímnym sebaspoznávaním.(ja som panic a ona panna). Komunikácia u nás funguje uplne užasne, kazdý pocit mi referuje, no ked príde k tomu onu zlému pocitu, nevie mi ani ona sama povedať čím to bolo. V spodnej časti jej to vraj nerobí problém, no v tej vrchej (okolie klitorisu) je to moc intenzívnejšie, avšak. Niekedy spravím aký si "chybný pochyb" a pocit je fuč a obaja si lámeme hlavu čím to môže byť. Aby som dodal, dnes mi spomínala akési jemné pálenie (vagíny) pravdepodobne infekcia. Mohlo tobyť zapríčiné týmto? Za komentáre a vysvetlenia vopred ďakujem.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Přikláním se k názoru, že se moc věnujete klitorisu, který může podobné problémy způsobovat. Vyzkoušejte i jinou stimulaci. Hlavně zůstantě v klidu. Teprve poznáváte , konkrétní rada neexistuje, každý má trochu jiné "požadavky". Pokračujte s objevováním a úspěchy se určitě dostaví.

Komentáře uživatelů ...

lily151
3. 1. 2012 10:20:19
Ja len tipujem, ale nie je dobre stimulovat priamo a iba klitoris, lebo to je skutocne niekedy bolestive. Skor sa treba venovat okoliu klitorisu. Infekcia s tym nesuvisi.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie