33255  3. 1. 2012 14:02:14 - DenisaK

Těhotná ano či ne?

Dobrý den,
můj dotaz směřuje k těhotenství. Beru sice HA ale v nepravidelnou hodinu. Můj čas je v 16:00 hod. Ale poslední měsic asi ji beru skoro denně kolem 17-18 hod.Četla jsem že to nevadí,pokud se tableta užije do 12hodin.Ale nevadí ani tehdy když je to skoro pořád?Že vždycky déle o tu hodinu, hodinu a půl.Vadí to nebo ne? A pak dále poslední menstruace mi začala 7.12 2011. 17.12 v ranních hodinách(kolem 2-3 ráno) jsem měla pohl. styk, ale partner do mě neejakuloval.Tudíž obavy žádné si myslim,že?? Ale pak asi 27.12 nebo 28.12 jsem měla pohlavní styk s ejakulací do pochvy..prášky beru(s požděním asi cca 1-2hodiny), ale mám strach že i přesto že beru prášky,že můžu být těhotná.Ten den jsem měla v platu poslední 4 pilulky.A pak 31.12, to jsem měla v platu poslední pilulku, se do mě partner opět ejakuloval.Ale to už by měly být neplodné dny že? Když je to vlastně před menstruací, před 7denní pauzou.Jak toho 27,12, tak i toho 31.12. Děkuji za Vaši odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
To ale platí, keď sa vám omeškanie stane jeden/dvakrát v priebehu cyklu, ale nie keď každý deň užijete tabletku v inú hodinu. V takomto prípade vám výrobca nezaručuje jen plnohodnotnú účinnosť. Doporučujem vám užívať tabletky v jednu a tú istú hodinu, ktorú si sama vy vyberiete a potom sa na 99% môžete na účinnosť ATK spoľahnúť a už sa prípadného tehotenstva obávať nemusíte!

Komentáře uživatelů ...

foggy
9. 1. 2012 13:15:40
Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať na skúsenosti s domácimi tehotenskými testami. urobila som si už dva od rôznych výrobcov, na oboch sa mi na konci časového limitu objavila aj druhá čiarka ale veľmi svetlá. môže to byť tým, že som pravdepodobne ešte len v 4 týždni a mám nižšiu hladinu tehotenských hormónov?neužívam žiadne lieky. badám na sebe aj tehotenské príznaky ale bojím sa toho, či si to len náhodou nenamýšľam :)Menštruácia mi mešká asi týždeň. alebo je to len planý poplach? Mala by byť aj druhá čiarka na teste tmavá? piatok som objednaná k doktorovi, ale som veľmi nedočkavá a neistá, bábätko by sme si veľmi želali... Za skorú odpoveď ďakujem... Lenka

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk