33270  3. 1. 2012 20:40:50 - 2375

Loupání kůže na penise

Dobrý den,
asi před měsícem se mi začala loupat kůže na penise,vypadá to jakoby kůže ropraskala a to místo je celé načervenalé. Použil jsem hydrtační krém a ten loupání zabrzdil, na tom místě však přetrvala světlá skvrna a když jsem přestal používat hydratační krém loupání se vrátilo. Také mám od přírody mírně zarudlé ústí močové trubice a přijde mi, že je o něco červenější než dřív a občas to i chvílema pobolívá, není to ani bolest. Něco mezi bolestí a svěděním,tento problém se ale oběvil teprve před týdnem. mohli byste mi prosím poradit, zdali stačí domácí léčba nebo je nutné vyšetření na urologii? Děkuji.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
S největší pravděpodobností jde o mykotickou infekci. Ovšem vzhledem k tomu, že máte zarudlé i ústí močové trubice, doporučuji vyhledat kožního lékaře ev. urologa. Samoléčba ve Vašem případě není vhodná.

Komentáře uživatelů ...

Bader
3. 1. 2012 20:48:55
Vyskúšajte masť canesten aspoň 10 dní. Podľa všetkého pôjde i mykotickú infekciu. Ak to nepomôže navštívte kožného lekára.
2375
4. 1. 2012 10:06:44
Mockrát děkuji za odpověď, jen bych měl ještě jeden dotaz. Canesten krém mám tedy zkusit používat i na to ústí močové trubice?

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot