33369  5. 1. 2012 23:14:21 - AndrejN

Obyčajná zdurenina, alebo niečo vážnejšie?

Dobrý večer.
Mam 21 rokov, vztah dlhodoby. Ide o to ze 1.1 som si vsimol akoby vriedky na penise. Najpr som si myslel ze to je rekcia na mechanicke zranenie, ale uz je tomu 5 dni, a stav sa nemeni. A jemno to svrbi ked sa toho dotykam. Chcem si vypocut Vas nazor na to ci to je vazne, alebo to je iba otazka casu kym to zmizne. Nechcem totiz nakazit priatelku ak je to dake ochorenie. Pracujem v nemocnici cize krvne rozbory si nieje dat problem spravit. Ale nechcel som zatial nikoho tym zatazovat kedze este funguje taky sviatocny mod, a ja si niesom isty ci to je vazne. Dakujem za skoru odpoved.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Dle mého názoru se může jednat o začínající mykotickou infekci. Doporučuji 10dní 3x denně mazat mastí Canesten. V případě, že problém neustoupí, vyhledejte kožního lékaře. Krevní rozbory dle mého názoru nejsou nutné, vhodnější by spíše bylo mikrobiologické vyšetření tj. provést stěr z ložiska.

Komentáře uživatelů ...

AndrejN
5. 1. 2012 23:17:53
Ospravedlnujem sa, nenahralo mi fotku. Prikladam priamy odkaz na foto. (Snad mi ju do vaseho pozretia nezmazu:) http://imageshack.us/photo/my-images/215/p1010011ly.jpg/
Bader
6. 1. 2012 6:04:49
Máte pravdu vyzerá to na mechanické poškodenie pokožky. Čiastočne ako by bola v štádiu hojenia s chrastičkami. Ak to máte už pár po mechanickom vplyve tak vy viete najlepšie posúdiť či je to ono alebo nie. Veď sa to hojí podobne ako ranka na inom mechanicky dláždenom mieste.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot