33384  6. 1. 2012 13:35:59 - palli

Nechuť k sexu

Zdravím,
potreboval by som poradiť. Asi pred rokom som stratil chuť na sex a ak ju aj mám tak slabú. Pred tým rokom to bolo bez problémov, chuť skoro každý deň a pri sexe bol stoporený stále. Zmenilo sa to behom pár dní. Teraz mám problém udržať ho bdelí.nemám žiadnu traumu ani nič podobné, ale už ma to hnevá, hlavne keď som si našiel priateľku. Už som rozmýšľal či by to nebolo kvoli tomu že mám posunutú platničku a tlačí mi na miechu a bolieva ma lavá noha kvôli tomu. Lenže s chrbticou mám problémy od 15r a teraz mám 26r. Neviem čo je to so mnou. Ďakujem za radu.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Osobně si myslím, že problém s páteří to nebude, ale zcela vyloučit to nelze. V případě, že můžete vyloučit problémy, jako je např. přepracování, dlouhodobá únava, dlouhodobý stres atp., doporučuji vyhledat urologa. Důležité je také fakt, jestli problémy máte i při masturbaci nebo jen při pohl. styku.

Komentáře uživatelů ...

Bader
6. 1. 2012 15:09:16
Tou chrbticou to nebude. Je to skôr psychika. Stres, únava. Skúste zmeniť spôsob života, pozitívne myslieť, trochu športovať pre radosť, prechádzky. A od seba nevyžadovať hektické výsledky. Niekedy je menej viac.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie