33396  6. 1. 2012 17:14:38 - Erika011

Nezvyčajný problém s orgazmom

Dobrý deň,
prezerala som príspevky a s podobným problémom ako mám ja sa na Vás ešte nikto neobrátil, tak dúfam, že sa nebude opakovať. Mám 21 rokov, orgazmus som už párkrát dosiahla (vaginálny doslova len pár a klitoriálny aj viackrát), ale mám pocit, že to tam mám nejak úzko prepojené s močovým mechúrom alebo také niečo. Viem, že niekedy je normálny pocit, že mi treba cikať, tesne pred orgazmom. Ale u mňa to je doslovné. Vždy tesne pred orgazmom to radšej preruším, lebo sa bojím, že sa pocikám. Už sa mi to stalo (bol to ale môj najlepší orgazmus doteraz). Pamätám si, že keď som bola malá, tak mi chceli operovať močový mechúr, že mám zhrubnutú jeho stenu (tak mi to bolo povedané). Neviem či to má nejaký súvis. A či to znamená, že pri orgazme sa budem stále "pocikávať". Mám doma aj robertka a keď si s ním dráždim klitoris, tiež to skončí rovnako. Vyvrcholnie je spojené s "cvrknutím".

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Osobně si myslím, že nejde o moč, ale o tvz. ženský ejakulát, které je projevem silného vzrušení. Tento stav je zcela normální a nejedná se tedy o žádný problém.

Komentáře uživatelů ...

lily151
6. 1. 2012 17:39:15
Ste si ista, ze sa jedna o moc?Niekedy je zena schopna tzv. zenskej ejakulacie.
Erika011
13. 1. 2012 15:36:58
Ďakujem za opoveď, ale je to určite moč (žltkasté a priehľadné).

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie