33397  6. 1. 2012 17:34:36 - focusrite

Puchířky na penisu

Mám vážný problém.
Poprvé se objevil asi před 2 lety (20let). Byly jím puchýřky na penisu, konkrétně tedy na žaludu a občas i na předkožce kde ale nebyly tak patrné. Zásadní problém spočívá v tom že je nikdo nevidí a mají tendenci mně posílat k psychiatrovy . před lety mi na to obvodačka napsala nějakou bezejmennou vodu kterou sem si měl dělat obklady 2x denně na 10 minut, aby se obklad dostal na všechna místa. Voda mi pomohla a za rok se problém vrátil. Byl jsem ale nucen navštívit jiného doktora a ten rovněž nic neviděl a předepsal mi canesten. Ten nezabral ale jelikož je neviděla ani přítelkyně která mně důkladně prohlížela řekl jsem si, že sem asi vážně blázen ale preventivně sem užíval opět tu bezejmennou vodku, která už nezabírala. Nicméně před časem se to trochu zhoršilo opět jsem navštívil obvodní lékařku která mi nařídila přinést vzorky moči a testy byly bez nálezu stejně tak jsem poslal přítelkyni na gynekologii a tam jí nechaly udělat snad všechny možné testy opět bez nálezu. obvoďačka mi protože ho mam prej lehce zarudlého předepsala mastičku jménem bactroban která zabrala do 3 dnů naprosto perfektně. Puchýřky i zápach pryč . nicméně teď zhruba po 2 měsících se to opět vrátilo. Už nehodlám zase chodit po doktorech ukazovat se 50 lidem a poslouchat že nic neviděl a že testy sou ok a že bych měl navštívit psychiatra. Shodou náhod sem si pořídil slušný fotoaparát a tak to tu mohu ukázat celému světu v HD. Co myslíte že by to mohlo být a co na to použít aby se to nevracelo? Je v praze nějaké specializované centrum na tyhle problémy ? už sem vážně zoufalí. Jen bych podotknul že se myji minimálně jednou denně a i po umití často zápach přetrvá nicméně puchýřky z většiny zmizí. Děkuji za jakoukoliv radu

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Puchířky na penisu

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Jediné co na Vašem penisu vidím, je lehké začervenání, doporučuji 2-3x denně opalchovat odvarem z řepíku. Je třeba podotknout, že podráždění může být také způsobeno nevhodným mycím prostředkem (sprchový šampon, dráždivé mýdlo). Nic jiného, co by stálo za návštěvu lékaře, nevidím. Jde o Hirsuties papillaris a Fordyce's spot, což není nic patologického. Má to většina mužů a není nutné to řešit.

Komentáře uživatelů ...

Bader
6. 1. 2012 20:29:20
Ako vám tie "puchýřky" prekážajú. Nie sú nákazlivé a myslím, že nie ste sám čo to máte. V podstate vadia len vám. Zbytočne sa trápite. Každý muž nemôže vyzerať rovnako a bez chybičky. Pozrite si obrázky s témou: "Hirsuties papillaris a Fordyce's spot" a verte, že sa to nelieči a nič sa stým nerobí. Tak zvážte svoj problém.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot