33453  8. 1. 2012 11:11:31 - karolince

Pohlavní styk

S přítelem spolu sexuálně žijeme už asi měsíc a půl ze záčatku to asi 3-4 krát bolelo, ale řekla bych, že to bylo ve mě páč mi kolikrát říkal at se uvolním,že jsem stažená,že se do mě nemůže dostat. Chápal mě a choval se vždy jak se patří.Párkrát jsem také necítila vůbec nic a s postupem času přítel už ve mě necítil odpor.Když jsme to prováděli pomalu či trošku rychle nic nebolelo a začalo to být i pro příjemné. Ale když můj přítel začal zrychlovat dá se říct, že byl chvíleme nedočkavka dělal to strašně rychle a to mě začalo pálit, tak jsem ho na to upozornila a když zpomalil bylo to zase příjemné. Ale když s tím vším začínáme máme docela dlouhou předehru. Pak oální sex na vzájem a pak jdeme na to když jdeme na koníčka při nasedání to bolí. Nevím jestli jsem nějak zase stažená. Ale pak když se překloním je to zase příjemné a užasné jen ten začátek prostě bolí. Můj dotaz je takový co dělat aby už i při tom začátku to nebolelo. Ještě mám jeden dotaz když dělám přítelovi orální sex říká, že je to sice fajn, ale necítí to tak já že si to užívám, že je mu to sice příjemný, ale že to nějak extra necítí. Poradte mi prosím jak mu to mám spestřit aby se aspoň z poloviny cítil tak jako já.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Osobně si myslím, že nemáte žádný problém, pouze jste nezkušení. Takže není třeba se zbytečně stresovat, vše se časem upraví. Při pohl. styku doporučuji použít lubrikační gel. Co se týká orálního sexu s přítelem, tak Vám bohužel nemohu odpověďet, neboť by to měl být právě on, který Vám poví, co je pro něj příjemné.

Komentáře uživatelů ...

Bader
8. 1. 2012 16:28:48
To čo a ako s priateľom prežívate je úplne normálne. Nikto to nevie hneď všetko od začiatku. Všetko robíte prvý krát tak tie pocity nemôžete poznať. S pribúdajúcimi skúsenosťami sa viac neučíte a budete robiť to čo vám je príjemné. Aby k tomu "páleniu" nedochádzalo používajte lubrikačný gél. I pri "vnikaní" vám to veľmi pomôže. Zatiaľ ozaj robte len to čo vám je príjemné a nič na silu. Časom získate prax a veľa veci sa zmení. ( Platí to i ako odpoveď pre vašu poslednú otázku.)

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie