33485  8. 1. 2012 22:11:41 - retxed

Problém s erekcí před stykem (20 let)

Dobrý den,
je mi teprve 20 let a před pár měsíci jsem skončil svůj více než 3.letý vztah a bojím se, že by to mohlo mít s problémem souvislost, protože to byla zatím moje jediná sexuální partnerka. V současné době mám známost a vždy, když by mělo dojít ke styku tam mi penis okamžitě povadne, když jsem sám tak s erekcí problém nemám, ani při předehře a jiných aktvitách. Už jsme to zkoušeli několikrát a vždy stejné a určitě to není tím, že by mě současná přítelkyně nepřitahovala, už z toho začínám být zoufalý. Je možné, že to časem odezní a je to jenom psychycké? V mém věku je to zvláštní a nevím jak se s tím vypořádat. Omlouvám se za delší popis problému a děkuji za případnou odpověd.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Váš problém je zcela jistě psychický tj. o zdravotní problém jako takový se nejedná. Doporučuji zapátrat ve straších dotazech, kde je problém důkladně popsisován. Jde o to, že máte pouze psychický blok (bojíte se neúspěchu) a proto dojde k selhání. Doporučuji se max. uvolnit a na problém nemyslet. Důležitou roli hraje také správná atmosféra a přístup partnerky (doporučuji o problému si se současnou partnerkou otevřeně promluvit). V případě, že dodržíte zmíněné rady, neměl by být v udržení erekce žádný problém.

Komentáře uživatelů ...

Bader
9. 1. 2012 5:59:11
Určite je to psychika. Potrebujete prekonať prvý, druhy pokus s úspechom!!! a problém sa odstráni. Možno by vám pomohol pohár vínka(ale len 2-3 dcl.), alebo poldeci. Určite nie viac a maximálne pri dvoch pokusoch. Ak by ste vypil viac efekt môže byť opačný a nie povzbudzujúci. Ak vám to nezaberie bez zábran si kúpte podpornú tabletku a tiež len na 2-3 pokusy. Po "úspechu" problému sa zbavíte.
martin81
12. 1. 2012 23:43:31
Vubec to neni ve vasem veku zvlastni, obavy o erekci a vykon pri sexu primo patri k zacatkum sexualnich zkusenosti u mladych muzu. Jde jednoznacne o psychiku, obavy o nedosahnuti erekce u vas zpusobi, ze erekce opadne. Musite se uvolnit, zkuste se vice venovat predehre, nemejte ako za cil erekci a samotni styk ale proste delani dobre jeden druhemu. Myslim ze to samo odezneje casem.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie