33489  8. 1. 2012 22:52:59 - Ladiss

Palí mě při doteku uzdčka - je natržená?

Dobrý den,
vůbec tomu nerozumím. Ještě odpoledne jsem byl močit na záchodě a vše v pořádku. Potom jsem šel navečer, přetáhnul předkožku přes žalud a pořádná bolest ( spíše pálení) na uzdičce a při doteku je to ještě horší. NEvím jestli je to natržené nebo co by to mohlo být a mám tam i jakoby takový malý hrbolek na uzdičce. Stalo se mi to před 4 dny a vůbec se to nezlepšuje. A jelikož mám přítelkyni, tak samozřejmě ani sexovat nejde. Nevíte co by to mohlo být? A jestli je to opravdu natržená uzdička, kdy by se to tak mohlo zahojit? Děkuji

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Palí mě při doteku uzdčka - je natržená?

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Jde o drobné poškození (natržení) uzdičky, které dle mého názoru, lékařské ošetření nevyžaduje. Je důležité, aby penis zůstal v klidu tj. vyvarujte se pohl. styku, ranku můžete mazat hojivou mastí Sudocrem příp. použít i mast bylinnou např. měsíčkovou, konopnou, heřmánkovou atp. Doporučuji také oplachovat 2-3x denně odvarem z řepíku. Stav by se měl cca do týdne upravit. V případě, že nedojde do 10 dnů k viditelnému zlepšení, doporučuji vyhledat urologa a situaci řešit s ním.

Komentáře uživatelů ...

Bader
9. 1. 2012 5:51:41
Ide asi o skrátenú uzdičku i keď to tak markantne nevyzerá. I malá ranka - maličké poškodenie - natrhnutie - je veľmi bolestivé a prejavuje sa ako píšete. Dlho sa to lieči je to na mieste, ktoré prakticky v kľude nie je. V lekárni na voľno dostať mastičku veľmi urýchlujúcu hojenie rán. A je to jedno či je to na prste alebo inde. Je ozaj účinná a pomáha i pri väčších ranách.Keby ste použil i framykoin (na predpis)i to vám pomôže. Keby sa to opakovalo, malým zákrokom to vyrieši urológ. Ale po zahojení u vás by to mohlo byť v poriadku.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot