33495  9. 1. 2012 7:42:46 - fridos

Obecně

Tak nevím,
snažím se pochopit jak to tady funguje, myslela jsem si, že na dotazy je odpovídáno podle toho, jak přicházejí - tedy postupně a rovněž odpovídá odborník, kterému jsou dotazy podle oblasti určeny. Nicméně pozoruju, že na dotazy ohledně těhotenství odpovídá buď internista a nebo vyjímečně porodní sestra - no a kde je gynekolog?Nehledě na to, že dotazy ani nejsou zodpovídány postupně, takže by mě zajímalo. KREDINKA jaké době od položení dotazu přichází odpověď? A jak jsou tyto dotazy rozdělovány?Omlouvám se, ale trošku se mi zdá že to vázne :-)

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Dotazy jsou rozdělovány do jednotlivých sekcí, následně na dotazy odpovídáme. Jak jste si mohla všimnout, gynekologa zde sice máme, ale není v jeho silách odpovědět všechny dotazy. V případě, že je to možné a čas dovolí, odpovdídám i na dotazy v gynekologické a těhotenské poradně. Příjde mi lepší, když dostanete odpověď od internisty než, aby dotaz zůstal nezodpovězený. Sice z gynekologie a porodnictví atestaci nemám, ale statní zkoušku, (tak jako ostatní lékaři) ano. V poradně všeobecné, urologické a sexuologcké se snažím jít vždy od nejstašího dotazu k nejnovějšímu, ale není to vždy pravidlem, některé dotazy si vyžadují konzultaci dalších specialistů a proto odpověď trvá déle. Jak sama můžete vidět dotazů je velmi mnoho a všichni se opravdu snažíme, aby byl dotaz zodpovězen co nejdříve. Ve všeobecné, urologické, sexuolog. poradně se snažím odpovědět do týdne. V ostatních prozatím odpovídáme dle možností.

Komentáře uživatelů ...

lily151
9. 1. 2012 23:39:23
Odpoveda sa nahodne, napr. na jednoduche dotazy je odpovedane hned a odpovie ten,ktory ma prave cas a chut. Kedze to odbornici robia zadarmo, nemozno cakat 24/7 aktivitu.