33497  9. 1. 2012 9:09:39 - japato

Předčasná ejakulace

Dobrý den,
před rokem došlo ke změnám v mém milostním životě:změnil jsem zaměstnání a domů jezdím jenom na víkedny a manželka začala dělat na směny, včetně soboty, neděle a nočních směn. V domácnosti s námi žijí ještě naše dospělé děti. Pohlavný styk máme 2-4 za měsíc a to přes víkend za přísnívých podmínek (např. děti nejsou doma)a máme chvili času pro sebe. V posledním období se vyskytl u mě problém s předčasnou ejakulaci při pohlavním styku. Po milostní předehře dojde k pohlavnímu styku,kdy u mě nastane po několika sekundách k vyvrcholení a ejakulaci semene.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
V případě, že dojde k omezení frekvence pohl. styku, jde o poměrně logickou záležitost a nejedná se o problém. Jak píše Viktor: Prodloužení pohl. styku můžete občasnou masturbací příp. po určité době dále pokračovat.

Komentáře uživatelů ...

Bader
9. 1. 2012 19:38:47
Podľa toho čo píšete ani sa vám nedivím. Túžite po častejšom sex. styku, ale okolnosti vám to neumožňujú. Tak sa na to tešíte a ste "nedočkavý", že inak to ani dopadnúť nemôže. Myslím, že by ste to ako podraz voči manželke nebral keby ste si aspoň občas pomohol i sám. Sex. napätie tým určite odstránite a odstráni sa to čo vás trápi. Určite viac vydržíte. Vychádzam z toho, že predtým ste takýto problém nemal.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie